Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najmladja momcad ABA lige, najjeftinija momcad ABA lige, IZNAD SVIH - ŠIROKI!
svaka čast širokobriježanima. pozdrav iz posavske županije!
Nešto malo čitam ove komentare i pomalo se sramim sam sebe i ovih pojedinih nacionalista sto mrze sami sebe a kamoli nekoga drugog.Ja sa katolik i voli bih da je ovakvih klubova u BIH što više sami time bi bila i liga kvalitetnija,al da bude opet ŠIROKI prvi.HVALA ŠIROKI !!!!!!
ljubomorne duše mogu da nam p.še samo ŠIROKI
Siroki Brijeg nije pobijedio nikakav Lasko, vec ekipu Zlatorog iz Maribora.
I Bosna je pobijedila KK Tali Ban iz Gornje Maoče u Papra ligi PiH, ali vi o tome ni riječi...
Rašo Bush Netanyahu Olsun!!!
Ne uzimaj mi nick mrtvu ti majku iskaram škutorsku !!! Vas
Bošnjake u jarke,bosance u lance!!! Breivik Wilders Bush Olsun!!!
Svaka cast, jeza me prodje kad se sjetim da smo prije samo nekoliko sezona na koljena spustali klubove poput Partizana, Zvezde, Cibone, Olimpije, u stanje delirijuma dovodili ekipe poput FMP-a, Zadra, pred prepunom dvoranom \"Mirza Delibasic\",eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Škutore u najlon vrece !!! Bajram Šerif Mubarek Oslun