Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ovo je dobar tim!
Samo da sve bude udure, da se svi odazovu, bice ovo najbolj i sastav ikad sto smo imali.
ako đedović ne dobije naše sportsko državljanstvo, postoji mogućnost da ćemo ga prijavit kao naturalizovanog igrača a renfroe kući.
Dobar tim. Još kada bi se sve utakmice igrale u Mejdanu u Tuzli bilo bi odlično. Mislim da je tu najbolja publika. Htjeli to neki prihvatiti ili ne, veliki broj sportista što košarkaša što rukometaša je to priznao.
još kad ne bi aplaudirali himni srbije...
Sikirasa nema, kao sto je najavljeno
dobro pozivi, kad ce otkazi krenuti, ono standardno?
Otkud sada Nihad odjednom? Može. Ne može. Igra. Ne igra. Zamolio bih Haruna M. da nam ovo malo pojasni.
Obaj tim moze proc grupu sigurno a ostalo ako ti se otvori vidjeli sre satares Hrvatsku bez tupavog centra 15 razlike vodis Litvaniju sa ni oi snage ove ekipe , dobijes izrael bez ikog. Vrjemre fa jednom da odu komplettni a Bih kosarka ce tek za jedno 3 4 godine imat ekipu ozbiljnu , jel ona djeca su pojednici( imaju taj mentalitet i u 19 je bila 4 na Euru gdje smo u polufinalu jedva ispali od Turaka .na njema se to vidi ,nek se razviju trojica uz musu Atica i Sulejmanovica , Karahodjica
Uz Nurkica i par iskusnih kojima ce ovo takmicenje zlaa valja , jer sve ovo nabrojano je od 17 fo 20, zaboravio sam Sikirasa bez povreda vrhinski ihrac ce bit , a Campara ako razvije brzinu , ima sut ima asist , moze isto bit dobar
Beton Bosne!!
a Nurkic? Treba i on za svedsku da igra.
nisam ga vidio, sakrio se...mali :)
Nemamo mi šta očekivati dok nam je selektor ovaj veleizdajnik. Veleizdajnik zove drugog, Nihada Đedovića zvanog Švabo.
Teško da se svi odazovu. Đedović je najsporniji a i Mirza daBogda. Surova istina.
He a na koji fazon Djedovic moze igrati za nas?? A mogao bi se kladiti da ce otpasti i jedan od NBA igraca.....
Ja se nadam barem četvrtfinale da cemo igrati...
Jale1 apsurdno je imati ovakva imena u reprezentaciji,a ne razmišljati o visokom plasmanu na Euru
sve super, samo je mogao Camparu pozvati