Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tarabe obojica. da bi bio dobar moras igrati sa ili bez tanjevica i imati konstistenciju
razlaz tanjevica sa claudio totijem bio je na sporazumnom raskidu ugovora,definitivno bosina taktika razvoja igraca u kluba se kosila sa totijevim razmisljanjem.budzet lotomatike mislim da je u prosloj sezoni iznosio \"bijednih\" 5 miliona eura,naspram jednog cska ciji je budzet 35 miliona.sa tim budzetom bosa je planirao provesti strategiju \"mladog\" igrackog kadra,sto se nije podudaralo sa totijevim razmisljem,kojem je cilj bio dovesti jednog vrhunskog euroligasa... inace,gordic i djedovic su klasni igraci koji definitivno nemaju dobri \"menadzersku\" podporu...
@vrijedi li naravno da je najbolji poslje teletovića, jer su svi ostali ama.teri i mr.tvi lev.ati. kao sto je i sam djedovic obicna lop.ata, koja je selj.ac.ki poletila za parama u barcelonu, umjesto da je za manje pare otisao negdje ucit igrat kosarke. ovako ce ostat jedan od onih velikih ali neostvarenih talenata. a i taj talenat je upitan. jeh.bo igraca koji ce odigrat jednu genijalnu pa poslje ga nema nigdje 15 utakmica. ne moras davat 20 po utakmici ali moraš 5 na svakoj, a ne na jednoj 40 i onda po kos sljedecih 10. dok je mlad nek trazi neki osrednji klub i nek uci, dok nije kasno.
Eh moj kosarkas, da znas malo o kosarci ne bi pisao to... Mali jeste kvalitetan a mozes se i sam uvjeriti sta je prosle godine radio i kako je igrao, mada nije ni u ovoj sezoni lose odigrao. Fazon je u tome sto je njega Tanjevic doveo kao dio svog projekta, a iz Rima su odpustili Tanjevica (ako ti on ni on ne valja, ne citaj dalje) i glavnog trenera tog tima. Meni je on poslije Teletovica najkvalitetnij nas igrac.
da valja cemu ne bi on bio na posudbi.
u nas je jedino teletovic kvalitet..ostali slabo bgm