Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreća njihova pa naša Bosna ne igra u tom njihovom prvenstvu:)))
Nije kopirana sa Indexa nego Totalsport agencija servira clanke i jednima i drugima, pise ti ispod teksta.
Kopirana vijest sa indexa, s tim da je preveden rujan :) Real je ovo trebo već riješit, barca je imala sreću prvu utakmicu sa onom trojkom, al\' mislim da će opet past u Madridu. Šira i bolja klupa, mlađi momci, bolji šuteri i brži, ne vidim načina na koji bi Barca dobila, ne može Lorbek sam, Navarro je polupotrošen igrač, a Majkl je seljanče što se dočepalo para. Ako bude razmatrala komisija mogla bi ga suspendovat za ovu utakmicu zbog nesportskog ponašanja.
Uuuu kako ih je Real raskov\'o sinoc, k\'o da su protiv neke srednje skole igrali a ne protiv Barce... i jos je sudija sredinom utakmice postedio Pete Mikeala iz Barce zbog namjernog udaranja protivnickog igraca u lice, svugdje bi bio iskljucen momentalno radi toga. Inace, prosle sezone Barca je bila prvak Evrope u fudbalu, kosarci i rukometu, dakle svim znacajnijim ekipnim sportovima gdje su se takmicili... ove sezone su vec pali u fudbalu i rukometu, a evo izgleda i u kosarci ce pasti. Nesto se desava unutar kluba.