Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo lavice nasa👏👏👏
Apsolutno zasluženo! Jedna od najboljih evropskih i svjetskih košarkašica!
Sve sto nezna Tuzla i Bosna cijeniti ,fala bogu pa zna neko dalje, i tako je u svemu i u svim vremenima kod nas, izgleda bilo i bice.Posmatram samo sportski ostalo me ne tangira.
S Shaq-om i Kukočem, velika čast!
Kad te stave u kuću slavnih zajedno sa Shaq-om onda možeš za sebe reči da si igračina. Bravo Razo!!!
To Razo! Samo sjaji, bili te quraz. :*
Treneru oni sa tribina mi sve govore Raza je musko ,Raza je musko.Kaze trener igraj Razo boli te k....
Legenda a u kosarkaski savez ne moze ni prisrditi
Zeni treba podici bistu negdje u Tuzli ili Zenici
tooo razo, legendo NAŠA
legenda BiH...zena prizemna kulturna a slavna.....samo je najebala sa muzevima fukarama u zivotu al je opet nisu dokosurili....bog sve vidi...bravo Razija
CESTITAM.... Svugdje priznata... Kad nas u zaborav... Ali!!!! da se ne zaboravi: Kaze Raza:(kad je tek stigla u Tuzlu) treneru..rugaju mi se!!!! Trener: igraj Razo boli te q.. rac ... Jos jednom sve najbolje i hvala Razo!!
Najjača košarkašica na ovim prostorima.
Toooo Razo neka dusmani pomru
Čestitke! Svjetsko priznanje za ženu koja dolazi iz male zemlje zvana BiH. Dovoljno se pojaviti zajedno sa Kukočem, Dudom Ivkovićem, Shaq O'Neal...
bravo
svaka cast!!!