Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka Igor Stojanovic pokaze svoj ugovor za direktora, koji nije nikad odobren niti potpisan, a covjek je duze vremena uzimao plate. NEZAKONITO. Takve SDP gura u opcinska vijeca i razara nize organizacione oblike. Njihov obraz. SIPA ce brzo reci svoje.
Jel davio koga?
Ti me ne zanimaju ni najmanje, Sa obzirom das po nakom sistemu vjerovatno nastimanom da Evropske neke zemlje idu na Eura nece moc igrat NBA igraci do zavrsnice treba pogledat imamol ista po Evropi . i naravno smjenit govna ova koja su bukvalno sve da je Harun i krao ko sto kazu bez ikakih dokaza , Covjek nas nikad nije ovako obrukao , nikad reka nije kicila na kupleraj i doveo je dva Boga za Mulaomerovica , ne znam ni kako ih je doveo. Ovi ce sad po nacionalnom kljucu ,
Dakle, ako zelite malo a amterizma se uzdici do bilo kakvog nivoa novinarske profesije, onda trebate napisati da je Jusuf Nurkic i veceras pokayao dominaciju, strahoviti potencijal, koji ce ga uzdici do jednog od najboljih centara lige. Mozda vec i ove sezone.. Nazalost, glupe hejterske Bosnje ne znaju kakvog sporstkog dragulja imaju..
Upravo tako!
zaboli nas ....
Svaka cast,vekiki igraci.
Neznam sto ih uopste vise spominjete.....
Turci se raspištoljili!
sta je cigane bugarski..