Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ponos bosne. hvala ti kindže
Veliki sportista jos veci covjek ,legenda .
aha pijanica i pusac
bolje i to nego kreten poput tebe
Od cega je on umro?
Po njemu su Knindže dobile ime ... :D
Mirza je sportista svih vremena u nasoj zemlji, kako u Yugi, tako i u BiH, ali je i proizvod jednog sitema, u kojem su se postizali vrhunski rezultati i stvarali veliki ljudi.
legende ne umiru
Hvala ti Mirza za sve...
Veličina od insana.
Mirza hvala ti! :D
Hvala ti imenjače ! :)
Mirza, hvala ti !
Majstore-duboki naklon!!!
Velika igracina, malo cesce se sjetit Kindjeta a Drazena ostavit po strani :D
Drazen je isto bio legenda i veliki covjek, bez potrebe mjesas kruske i jabuke, jedan drugog ne iskljucuju, a uz to su bili odlicni prijatelji...
Kazem jer medju rajom se vrlo malo spominje Mirza dok se Drazen uzdize u nebesa. Slazem se da je bio odlican igrac, al Mirza je nas covjek bio, Bosanac, zasto da ne spomenem i ne sjetim se radije njega. Ha ja.
Otisao si ali i dalje zivis u nasim srcima. Ostala su dobra djela po kojima cemo te uvijek pamtiti.
Mirza hvala ti
Najveci!