Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota za BHT ni snimak s utakmice!!! Toliko o pretplati!
Volim Mirzu pravo i drago mi je da napokon imamo jednog vrhunskog kosarkasa, ali ne volim Tau nikako. I ove godine cu navijati za Partizan. Igraju najljepsu kosarku u Euroligi i nadam se da ove godine nece biti proslogodisnja farsa sa sudjenjem kada je Partizan pokraden u utakmici protiv Tau Ceremice... i tako ne odose u Final Four.
Olympijakos? Ja likova cccc I sad ce me garant neki ajdni admin obrisati. To je u stanju a da napise prosto prosirenu recenicu NE NE NE NE
Svaka im cast. Svaka cast i nasem Mirzi, prejako igra.. Ako se ne mozemo diviti kolektivu, onda mozemo barem pojedincu :)
Partizane jedini, Mi za Tebe zivimo, Samo Tebe volimo, I Tebi se divimo, A kad dodju nevolje I kad dodje tuga, Uvek ce Te voleti - Grobari sa Juga ! Svaka cast za Partizan. Najbolji ste
oboren rekord po gledaocima na jednoj evroligaskoj utakmici, oko 22500 ljudi bilo
Da volim crno-bele, ponosno kazem svima, volim to slavno ime i divim se samo njima...