Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kikanović je, bez obzira na sve, realno, jedan od slabijih igrača u reprezentaciji, ali na ovome večeras mu se mora čestitati.
Jest kad su tu ona trojica, a ovako je uz Stipanovica i Gordica naš najjaci igrac, sto jos nije dovljno pokazao ali gledajuci kompletne karijere tako je. Amerikanca ne računam..
Što manje priče o "onoj trojici" - to bolje. Ovi momci koji su tu trebaju ići svojim putem i daj da njih stavimo u centar pažnje, a ne da se stalno vraćamo na ove koji nisu tu.
Fakat je šteta što nema Teletovica, Djedovica i Nurkica. A da jos igraju za nas Bogdanovic, Preldzic, Omic i Kuzmic borba za medalju bi bila neminovna. Ovako je ovako kako je. Skrpljeno na jedvite jade i svaka čast ovim momcima na borbenosti i srcu.
imamo Duska Ivanovica - BOGA kosarkaskog, sta ce nam vise... kakvi djedovici, teletovici, k*rci palci
Po kojoj bi logici igrao bogdanovic za vas, jel bi onda spahic trebao igrati za rh a ne biti vas kapetan?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ostao bez teksta - izgubio him favorizovani i zaštičeni Izrael za koji nikako neznam po kojoj osnovi igra u Evropskim ligama - u svim sportovima???
JAKAKO
Svaka Kikanovicu cast, ali bez Gordica ih ne bi stigli....
da se podsjetimo jucerasnjeg pesimizma i crnjacenja po komentarima...:) http://www.klix.ba/sport/kosarka/mogu-li-bh-kosarkasi-pobijediti-favorizovani-izrael/150907014
najezio sam se!!!!
"they have shock israel in over time" (klip 2, 00:27) Nedaj se Bosno-Free Palestina!!!
sjebo se lik haha :)
Sigurno nije uzvikivao BiH. DOSADILI STE S TOM SKRAĆENICOM...
hrvatina stipanovic ima srce kao deset bosnjaka!!!!
boris bilic hahahah
Boris Debilić :)
svaka cast al ne treba slaviti pirove povjede, ajmo dobit jos jednu dvije pa ic dalje!
Otkad koristim cang slang postala sam bolja majka i bolja domacica
Zamisli da je fulao ovaj sut za pobjedu, pa to bi haos bi, jes krampa al svaka mu cast