Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije nikakav senzacionalan rezultat, izgubili su od Francuske, ozbiljne reprezentacije.
U moje vrijeme sa 1,68 m igrali smo kosarke srcem,to je titina skola kosarke,skakali smo po dva metra i sad ove zirafe kao bave se kosarkom
Republika Srpska na svakoj olimpijadi osvaja medalje
...koliko su danas nekvalitetni igraci u NBA dovoljno govori i to da su Jokic i Doncic tamo zvijezde,a u Jordanovo vrijeme ni peskir ne bi mogli dodavati.
sta ti napisa i osta ziv, jokic i doncic bi bas bili jos bolji u jordanovo vrijeme slabija konkurencija... pa drazen, kukoc, divac svi su bili vrhunski igraci ali nisu bili blizu ova dva sto i oni sami kazu... kaakav blam od komentara, um caruje snaga klade valja ne bitna era kosarke...
@sucmurasti...Kukoc,Divac i Petrovic su bili prosjecni igraci,daleko od vrhunskih...Jordana su mlatili kao konja odbrambeni igraci i opet je postizao po 30 poena prosjeku kroz cijelu karijeru...danas bi postizao po 60 hladno jer ga niko ne bi smio pipnuti posto je danas odbrana zabranjena,inace bi sa slobodnih bacanja ubacibvao po 30...dovoljno je pogledati kakva agresivna odbrana se igrala tada i kakve se stvari nisu svirale da ti budu neke stvari jasnije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Popović je precjenjen trener, niko nije gubio ovoliko kao on, a ima vrhunske igrače na raspolaganju. Za ove idiote koji govore kako je NBA bolja nego 90ih i 80ih, i da imaju bolje igrače nego prije, samo se mogu nasmijati.
Izgubili su i od Nigerije nedavno , jedan od dokaza da US propada u svim pogledima.
Господин Грег је један од најбољих тренера свих времена али откако је сјео на клупу Амери не могу да се саставе, ипак вјерујем да ће опет одрати гузове свима на овој олимпијади, само да Шпанија не освоји.
...nemas ti pojma,tebe je pregazilo vrijeme,idi u penziju i ne brukaj se vise.
To je zemlja u raspadu, dolar je u začetku hiperinflacije, ko zna hoće li postojati za godinu dana, namještaju se izbori, Woke i BLM pokreti uništavaju društveno tkivo, ekonomija je uništena subvencijama koje šalju na kućnu adresu, berza pred padom...
O zbog toga su zijanili utakmicu. Bravo genije.
To mogu samo izvaliti intelektualci, pripadnici nebeskog naroda :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Shvatite da USA nacija ne postoji, to je samo međunarodn nacija, nesto kao UN narod.
Tvoje neznanje je bezgranično... nešto kao glupost.
oooooo šta ima Popovich
Ali Popovich hahahahahahahahahahahaha ovo ne mogu znaci Popivuču konju.