Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da li ovi netsi pobijede ikad da mi je znat...
Evo i ja htio da pitam...izgleda cim ovaj dotakne loptu, oni fasuju
pobijedili su jednom prosle godine, a ova im je nesto losija...
Sa Skenderijeeeeeeeeeeeee do Brooklyna !
sjajna predasistencija luke modrica
Ovi koji ne gledaju utakmicu, vec samo procitaju ovde broj poena,skokova i eventualno asistencija nisu kompetentni da bilo sta govore, Mirza igra odlicno posebno u odbrani i zato je vec drugi put starter i ja licno mislim da igra zbog odbrane,a ne da bi dao neki pretjeran broj koseva, za koseve su zaduzeni Wiliams,Pierce,Garnet,Anderson, al istini za volju, igraju ko botovi ova cetvorica osim Andersona, zato i ne pobijedjuju. Jos im se Lopez povrijedo, sto znaci da igraju bez klasicnog centra i da ce se Mirza naigrati u narednim utakmicama.
KING
Gledao sam sinoc Nets; ne mogu akcije izigrati, ispadaju iz ritma bilo kakvog ako ga uopste imaju. Dopustam sebi da kazem da Mirza jedini pravi prostor ostalima u napadu i preuzima kako treba u odbrani. Uzima ciste suteve, ne trosi bezvezno lopte.
Gledao sam tekmu sinoc,nije lose.Odbranu je igrao odlicno,sto Ameri najvise cijene.Imaju u timu par tzv autoriteta zbog kojih ne moze doci do otvorenog suta,ali sve u svemu potpuno druga uloga za razliku od prosle sezone.Samo da ga zaobidju povrede.Sretno Mirza!
NjV odlikovao UN policijskog komandanta Edvina Kutlovca Ordenom Bosanskog Viteza 1. reda, za "iskazanu hrabrost i najviši humanizam prilikom sabotiranja kolonijalnih interesa u Sudanu"; podsjeća da je Sudan kao i Bosna (odnosno Ilirija) žrtva zapadnog kolonijalizma koji je zemlju nedavno podijelio na "Sjeverni" i "Južni Sudan" nakon što je potvrđeno da ispod malog južnog dijela leži preko 85% zaliha nafte cijelog Sudana pa odlučeno da se sjevernog dijela (koji je za razliku od juga većinski muslimanski) naprosto otarase kao "nepotrebnog troška" - u čemu zapadnim "investitorima" i naftašima asistiraju UN; napominje da su se u ovoj epizodi o ljudskosti našeg izuzetno hrabrog policajca, u svom pravom svjetlu negativaca pokazali i regionalni kriminalac Radončić, te Ale Šiljdedić koji je jedva dočekao da "uskoči kao zamjena", a kog pamtimo kao onog policajca kog je rodbina mladića izginulih u teškom sudaru u Bihaću optužila da je uništio dokaze da je taj sudar skrivio transporter EUFOR-a | http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić http://is.gd/sW9lTx
Kako volim kad kaxe ovako TELETOVIIIC
Postajete naporni,pa ima i drugih sportista.
a đe su im rezultati i aktivnosti? Kad neko nešto napravi o njumu se i piše.
za pola sata igre 8 poena...pa sta je tu vama dobro...???
bio je vise zaduzen za odbranu koju je odigrao odlicno. neki drugi su bili zaduzeni za šut
Pogledaj druge čini mi se da je naviše jedan igrač Brooklyna zabio 17, prošlu je Mirza zabio 18.
BOŠNJAK
Kljucne rijeci " u porazu "
Mirza mozes ti to i bolje
Bravo Rzami majstore, Ipak nesto lošiji učinak sinoć, šut za 3 poena 0-5. Loša večer to je sve. Mirza može i dat ce još mnogo, mnogo više. Samo da nastavi da igra, i bit ce to prava +387 mašina...
bravo Mirza genije!