Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@lake Zacudjuje tvoja opsjednutost Jamesom. Mislim clanak nema nikakve veze sa Majamijem, nit se James gdje spominje, ali ti opet pokazujes svoju nesigurnost i strah kojeg ti je dao jedan igrac kojeg uopste ne poznajes niti koji nema zive veze da ti uopste postojis. Wauuuu, just wauuuu.
jucer nesto slusam komentatore americke u vezi ove tekme spurs-suns kao zasigurna pobjeda spursa nesto kontam ode reko staviti par stoja na sunse znao sam sviju mi da ce ih klepiti sunsi, nesto me zenska zaprica I totalno smetnuh, jooj jesam kreten
11 trojki Curry, a ja mislio to moze samo lebron.. A j b g mozda bi i mogao da malo izadje van reketa..s e lj a c i n a