Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Phil poznaje odlicno Fisher-a, a igrao je dugo pod njegovom "palicom". Boljih trenera ima koliko volis, ali Phil-u treba neko ko razumije njegov koncept rada i vodjenja tima. Zbog toga je on Za Fisher-a I ovo bi bilo na obostrano zdovoljstvo. Cetverogodisnji ugovor bio bi idealan, a rezultati bi se mogli ocekivati u sezoni 15/16.
Fish??? WTF?! George Karl je 11,000 puta boljo trener od bilo koga tko bi mogao biti trener Nicksa. Ili Jeff Van Gundy Vol. 2.0.
derek deri lijevom the bboooommmm FISHer