Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ce davati koseve u Spursima? Samo je Aldrige strijelac, kawhi iako ima solidne brojke nije neko ko moze imati svaku utakmicu oko 30 u prosjeku... A Durant je jedan od onih igraca protiv koga dobra odbrana ne mora nista znaciti. A sto se tice finala zapada, iako fakat gotivim OKC i Westrbrooka, kako ce ih fino posamarati GS. 4:1 recimo :)
@johnnysinsmofos Koliko bili gadni, toliko su konzistentni, bez daljnjeg, Popovic ih uvijek drzi u vrhu... Ali, zna se ko ih je najvise vukao, a to je Duncan... Koji, jebiga, vise ne moze, godine cine svoje, ali ovaj put za stvarno ( Za razliku od proslih 6, 7 godina koliko se vec povlaci prica o njihovim godinama xD ) :D
Đzejms najbolji igrac. Kari umisljen previse.
Kawhi i Aldrigde jesu veliki talenti, posebno Kawhi defanzivno ali dzabe kad se guse u zadnjoj cetvrtini.Oklahoma pokazala da kad je dvojac KD-Russ na nivou mogu puno.Jos kad big guys poput Kantera i Adamsa odigraju dobro mnogo su jaki.Mada me je sinoc odusevio onaj Andre Roberson, odlican defanzivno
Aldrigde u julu puni 31 godinu, tako da se ne bi moglo reci da je talenat, blize je statusu veterana, ali stoji da je odigrao dobro. Kako god, mladost i eksplozivnost OKC-a u kljucnim momentima ipak bolja od iskustva Spursa.
@detrdjent Ono sto sam ja primjetio je da Kawhi jos uvijek nije spreman da preuzme ulogu lidera, on mi jednostavno ne izgleda kao neko ko je spreman povuci u kljucnim trenutcima.To se najbolje vidjelo u ovoj seriji protiv OKCa gdje se gubio u zadnjoj cetvrtini odnosno na kraju iste.Kada je trebalo uzimati bitne suteve to je radio Parker koji je inace jebena legenda ali ako oni ocekuju od Parkera da rijesava ovako bitne utakmice imat ce velikih problema u buducnosti.
Svaka cast Spursima, ali je doslo vrijeme za podmladjivanje ekipe.