Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rotacija 10 igrača, Delavedova igrao samo 19min. Moćna Australija. Ovo im je najbolji meč do sada. Odmorni ulaze u polufinale a protivnik će da izgleda bude malo potrošen.
Igraju momački. Bogut i Bejns pojeli Valenčijunasa, Delavedova i Majls zatvorili spolja. Dosta pogodili Australijanci, Litvanci ni jednog otvorenog šuta, poijstavke igre ničega. Evo i Španija dobija francusku.
Koja ste vi sramota za novinarstvo, pa kad ne znate sami sastaviti tekst, kopirajte od drugih portala, bolje i to nego da se brukate Fuj Klix
mislio sam da nece proci grupu, a sada je tesko da ih moze zaustavit srbija ili hrvatska.
Ja se samo pitam da li ovi klixovci procitaju šta naškrabaju???U naslovu pobjedili jedni,a u tekstu drugi....wtf
.ahahah, a hebote baš
Evo im slogan za reklamu: Sa nama, svi su pobjednici... Vaš klix!
...a sad sa Hrvatima za finale
idemo kenguri po zlato