Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jusufe Nurkicu, halalimo ti bate zivce i sva ova pisma. De zivota ti sad se pojavi na okupljanju repke i igraj kosarku, a pisanje ostavi onima kojim ato i ide od ruke i kojima je to posao.
brate, ne bate
Sta mu to treba halalit Bgt ? xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko te jebe vise juka da prosti kulturan narod, tvoje je da igras il ne igras a ne da se bavis politikom.
Ko i tebe hebe? Tvoje je da sutis i radis sto ti drugi kazu, a ne da komentiras po klix-u. Kako ovo zvuci?
Jusufe - PERES NA RUKE. Ili igraj ili ne igraj, postedi nas telenovela, turskih i indijskih serija, toga vec imamo i previse na TV-u!
Jusufe, ja mislim da si ti zloupotrijebljen od svog menadzera. Punoljetan si i mogao bi poceti razmisljati svojom glavom i postati svjestan stvarnosti. Pratim kosarku 50 godina i takav slucaj jos nisma vidio.
Uz opasku da je (mozda i shvatljivo) pretjerao sa ovim dopisima javnosti, Nurkic je STO POSTO u pravu, a vi dezurmni pljuvaci, vi koji niste pogledali u zivotu basket uzivo, a kamoli da sta znate o njemu, lupate notorne gluposti, jer ne znate stanje stvaru KS BiH. A ono je rtakvo da savwezom rukovodi SDA-ov kriminalac Dino Konakovic kojem je najveci uspjeh u karijeri to sto je uspio upropastiti evropskog sampiona KK Bosna! Smrad smrdljivi. Drugi je polukriminalac i sibicar Harun Mahmutovic, koji jeste uradio neke dobre stvari za repke, ali je upropastio mngo znacajnijih, poklusao je da privatizira repku i jos se, pride, na ulici i drustvenim mrezama ponasa kao zadnji klosar i primitivac. Stoga, Juka IZDRZI!
NI 1 % NIJE U PRAVU DA SE BUNE VISE IGRACA UREDU A ON 20 GODISNJAK JE NAIVAN I GLUP ON GOVORI USTIMA SVOG MENAGERA
seljakluk je ovo sve, ovaj navodno hoce samo da igra za repku, a svako malo neko pismo, neki video, onaj ko je siguran da nije ucionio nista lose, nema ni potrebu ovoliko da se pravda, i previse uslova ovaj mali iz Zivinica postavlja i pred savez, nije to red, treba ga pozvat to nije sporno objasnit mu da je on igrac i nista vise, i da prestane s ovim glupostima
TAKO JE !!!!!
Sine dragi nisi Kukoc da možeš postavljati uslove. Jos uvijek si samo potencijal čije vrijeme tek treba da dodje,težak je put do velike karijere.
Haha covjek je drugi Bosansko hercegovacki igrac i ti govoris nesto ? A na drugoj strani ti igra jedan Bavcic ? Mozda nije Kukoc ali mi boljeg nemamo :)
Nurkicu alo ba ko si ti Kukoc , ama ba mani se vise poruka il se odazovi selektoru i igraj dokazi to da volis domovinu il odjebi a posebno ti taj menadjer , on se sad za slamke hvata ko je sta rekao. Sto a faka niko od kolega kosarkasa nije branio ako je Harun olko grozan.Bosanci ce oprostit sa pces ti prečomit u sebi vise da nisi najbolji igrac svjeta i posavljas uslove mjesto da kajes raji dolazim a ko mo se ne svidja necu ga ni gledat.
H Alo ba, pimenost ti haman nije jaca strana. Knjigu u ruke, mani komentara.
Kuckam na tel u mrklom mraku, odjebi i ti i pismenost. Ovi sto se za pismenost hvataju procitali su Toma Sojera i mozda Dozivljaje macka Tose . Pismenost bi bila ajde kakva takva da se moze editovat al ja nisam primjetio to na kliku, A usput autore od jedno 18 god i tebi se podkrala greska u jednoj kratkpj replici , pa stvarno ne serendaj!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jedi govna jusufe..idi baju malog knindzu podoji
LIJEPI NASI STIPANOVIC KIKANOVIC GORDIC MUSA SIKIRAS I OSTALI NURKICU SPUSTI SE NA ZEMLJU DJECKO I SLUSAJ HALIDA BESLICA
Halid bolji od Nedeljka? Bolje pjesme? Pismeniji?
Da ovaj balo igra za neku nasu ekipu poklopio bi se usima i jedva docekao da ga neko poveze sa reprezentacijom.S obzirom da je uzeo pare, i da igra gdje igra repka mu i nije toliki prioritet, i moze da se zajebaje.Igraj za repku jer je volis, volis svoj narod i drzavu, ili ne igraj, to su opcije. Zna li neko sta je sa onim Djedovicem, onaj ispade prava prodana dusa i hinjavac izgleda.
Ovaj balo nije igrao u BiH ni za jedan klub, niko mu nije pomogao ni u cemu, sam se izborio za sve sto ima. I ima pravo da imenuje ljude koji su ga pljuvali, koji misle da vise vrijede jer su tu gdje jesu. Ima pravo i da utice na ljude koji ce raditi u KS BiH.
Ja opet kažem, rješenje problema je u njegovim kolegama i ostalim ljudima u savezu, neka oni kažu ko je u pravu jer najbolje poznaju i Jusufa a i dvojac Mahmutović, Konaković.. Ne mogu vjerovati da se niko od Igrača nije oglasio i stao u odbranu Nurkića ako je u pravu, onda to nisu prave kolege.. Mi inače imamo problem sa riječima "hvala", "izvini", niko neće da greške prizna, e pa ne mogu obje strane biti u pravu..Neko je tu debelo pogrijesio, najvipše zbog toga što je to poprimilo velike razmjere, svaki dan neka pisma, fb poruke, prepucavanja...
Dosta je vise bilo i Haruna i Dine! Oni umjesto da smiruju, prave probleme! Bravo Jusufe, pošteno i dokumentirano za razliku od managementa.
Sta reci. Picka ti materina.