Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nasa buducnost! bravo momcino, samo nastavi tako.
prijavijo sam se za poso u klixu rekli sumi da ispunjavam uviete puno sam sretan. vas buduci novinar.
kakvi su ovi nasi ljudi....jedna losa utakmica i odma je pljuvanje, a isto jedna dobra odma je nba potencijal. spustite se malo i realno pogledajte. momak je i za eu ekipe nizak da igra klasicnog centra, 208 nije neka visina za teskog centra, a pogotovo za nba gdje bi se trebao nositi sa fizicki jacim i atletski neprikosnovenim crnim igracima. zato kakv nba pogledajte kakako se mirza zezno...neki od najbljih ugraca kao sto je bodiroga, fucka itd nikad nisu bili u nba i opet su legende, a da su otisli ko zna...kao mirza...nego jusa samo radi ...radi i radai....a sa radom dolazi uspjeh, ...i kan i se neba lige, tamo je 20ak fenomenalnih i nenadjebivih igraca, a ostalo su cak ispodprosjecni igraci od kojih je vise od pola boljih u europskoj kosarci...
@ynwa ti se "prosipas" eto ti pratis utakmice, vrli znace kosarkaske igre. vidio si zadnju utakmicu i sad je mirza top star. zadnju utakmicu je igrao toliko jer su skoro nakon prve cetvrtine bili u velikom minusu, a na poluvremenu izgubili utakmicu. to ti se zove garbage time, znaci glavni igraci vec odmaraju, a zamjene igraju jer je vec sve gotovo. a normalno da je promasaj nba za mirzu, jer ne moze da igra koliko zasluzuje dok bi u europi bio u top 5. nadam se da ce se nakon ove sezone vratiti i zaboraviti ovu avanturu.
a Šutalo vodio Zadar do pobjede protiv Širokog ,,, a do nedavno je igrao za Široki i tamo mu i je narasla cijena!
Nurkic napreduje iz godine u godinu.zdravlje da ga posluzi akobogda za 2-3godine u NBA da odes zasluzujes to svojim talentom i radom
Ako ima dobrih ljudi, šućur Allahu pa ima, molim vas pomozimo Tihom . http://www.youtube.com/watch?v=iSQJ5jl7NSY
Ahahahahahha, beton
Hvala, šućur Allahu kad si tako fin insan.. biće posla u telekomu. Znaj da imamo planove sa tobom. Samo pomozi sad i ne stedi se za stranku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo Nurkicu, pred tobom je svijetla buducnost, inace dobra kvota na Zadar bila
Ako ovako nastavi ne gine mu uspješna karijera u NBA, Juka je grdosija kad se sjetim samo prošle godine i juniorskog europskog prvenstva kad je postizao preko 30 poena u prosjeku. Čitam da su slovenci otpisali omića i begića tako da treba i njih pozvati i imaćemo odličnu reprezentaciju. Pa zašto pozivati amerikance da igraju za nas kad imamo dosta naših dobrih igrača. Nurkić,Buza i Vrabac buduće NBA zvijezde!