Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svako ima svog Papeta
šarane , glupa ti pjesma o nesretnom noju i tuznom mladicu
treba u top-komentare stavljati samo komentar sa najvise lajkova BEZ replika. Ovo samo motivira trolove da se nakace na top-komentar
Pape pocrnio?!
http://rentabilnost.blogspot.com/ ★4200 kuna u 13 dana!! Analizirani parovi s puno informacija su jedini put do konstantnog dobitka!!! ★Minimalno 5 sati dnevno rade na analizi samo da bi vama omogučili prolazne parove i dobitne listiće!! ★Posjetite ih i zaradite dodatnu plaću!!!
Sta mu fali da bude sesti covjek.. Ako zablista, opet ce pokupiti slavu, a ako zakaze, niko ga nece previse kritikovati :D
Doticni ce nakon 10 igara da duduli Teletovicevu kitu jer prijeti otkaz
Idiot.
Dobro je moj ćale govorio, nema ba većih rasista od ovih crnaca
promjena kluba .
Sa svim tim milionima i ne bi se nesto sekir'o.
treba u top-komentare stavljati samo komentar sa najvise lajkova BEZ replika. Ovo samo motivira trolove da se nakace na top-komentar
Tako je i prosle godine bilo i kid je teletovica stavio na klupu, ali kad mu je u prelomnim utakmicama odigrao vrhunski onda je poceo mjenjati stav.
Ovdje se radi o startnoj poziciji. Mirza na početku prošle sezone nije uopće igrao. Tako neće bit sada. Ovo nije uopće ni slična situacija.
on povjerenje i formira na osnovu nekog jebenog da prostis stava. ali ako mu ovaj ne bude vrh mjenjat ce on misljenje. Nekad se vrlo brzo razočaraju treneri, narocito kad rezultat ne ide kako treba. Ako bi sve bilo uredu i ja bi sigurno ostavljao kombinaciju koja dobija a klupa bi bila bas klupa.
ma nije frka za Mirzu...KG moze pocinjat svaku tekmu ali ipak godine su ga stigle
Svako ko duze prati NBA ligu zna ko je Kevin Garnett, izuzetan igrac u Minnesoti a narocito u Bostonu gdje je harao skupa sa Piercom i Allenom, ali Garnettu je 38 godina i ako bude starter pod novim trenerom to ne znaci da MT 33 nece biti jako bitan igrac u rotaciji, u NBA ligi se igra svaka dva dana bez rotacije niko na Sviejtu ne moze da podnese taj ritam a narocito ne Garnett sa 38 god. znaci da Mirza itekako ima svoju sansu i pod ovim trenerom!
pa nije ni bogdanovic u startnoj petorci srbije pa im je medju najboljim igracima , sto ste mutavi u pm ..
e jeste smjesni brate mili...pa jel vi znate sta znaci startna petorka uopste...isto kó da startni igraju cijelu tekmu...naravno da ce nase Tele igrati samo ce biti u rotaciji, kó i ostali...
hahha i kako je ovo loša vijest za Mirzu? Mirza nije bio starter. Loša vijest za Mirzu će biti ako ne bude drugi krilni centar Netsa. KG će ovako i onako pola sezone provest van funkcije zbog problema sa kičmom.
Ovo je nista drugo nego rasizam.Nigga's misle da su izmislili kosarku,nemogu smislit da bjelac im uspjeha u tom sportu pogotovo stranac.Nema vecih rasista od americkih crncuga.