Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto je to nama bitno...kosarkas koji se odrekao drzave i reprezentacije za rad svoje guzice ne zasluzuje da se pominje u medijima iz Bosne i Hercegovine...
pa sta je trebo da placa putovanja reprezenzaciji i smjestaj, ko sto je placo? pa nije ni on toliko glup. svaka cast djedovicu, da osvojis jos trofeja!
Ako nam je bitan Djokovic ciji otac negira genocid u Srebrenici i drzavu BiH,a vjerovatno i njegov sin misli isto,ne vidim zasto nam ne bi bio bitan bivsi reprezentativac BiH koji je mnogo dao reprezentaciji?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Unicaha iz Malage njaljepsi grad u Spaniji, grad u kojem sam zivio sa predivnim ljudima, ako ste u mogucnosti obidjite ga jeftiniji odmor ce vam biti nego u Hrvatskoj, Turskoj ... Garantujem👍
Na pitanje novinara da li je u rodu sa Zlatanom Ibrahimovicem , košarkaš Bajerna iz Minhena je dao duhovit odgovor: Ne moj otac nikada nije bio u Švedskoj! Kada je čuo ovu izjavu, Zlatan je imao komentar: Možda tvoj otac nije bio u Švedskoj, ali je moj svakako bio u Bosni i Hercegovini.
Da imate imalo karaktera nikad rijec nebi napisali o ovom Njemcu, izdajniku drzave BiH!
Ibrahimović za sirotinju
karakter =0
Svaka čast na uspjehu ali i na odluci da ne igraš za naš Savez koji se grebao od igrača za troškove putovanja i smještaja dok Savez-ni lopovi kradu i humanitarne doznake Državi! Hvala ti što ne podržavaš sadaka Državu koja se stabilizira kao državni sistem!
Bravo Djeda. J.bo levate, koji nisu makli dalje od Stupske petlje i provode dane u sisa barovima.m
Ibrahimović
Kad si najslabiji stranac u ekipi pa moraš promijeniti državljanstvo.
Ruzniji od angela di marie
Obrišite ovo
jeko lik
Ko je ovo? Ko je lik? Stranac neki koji se odrekao svoje domovine!
Kakve veze ovaj Njemački košarkaš ima sa nama?
nikakve, mada treba bit posten svako bi promijenio drzavljanstvo kad su pare u pitanju