Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar sin...svaka cast...solidno je to...
ako dzumhur dobije ja se skidam go i trcim kroz grad!!!!!!!!!!!!!!!!!
ko Rio ako Cristiano ne dobije?
vezno je da nema srah od velikih igrača http://www.backstage.ba/buzz/mirza-teletovic-otvoreno-o-sukobu-sa-lebronom-jamesom/
mogli su mu dati i vecu minutazu
dobar dobar, može i bolje ja mislim
Zadovoljan samo nastavi Mirza
Ako se kladite pročitajte moj tekst do kraja i saznajte kako početi zarađivati na kladionici uz kvalitetne savjete što igrati a što izbjegavati. Zarađivanje na kladionici .je puno lakše sa singlovima nego sa listićima s puno parova. Nemojte biti lakovjerni i uzimati 1.10, 1.15, 1.20 i takve sitne koeficijente jer u tome nema kruha. Sa tim koeficijentima će se uvijek dogoditi da nešto promašite i vrtiti ćete se u krug. Proučavanje i klađenje na prave informacije jer jedini način za dugoročnu zaradu. Provjerite na mojoj stranici o čemu pričam i na što se kladim: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
Bravo majstore. Ima nas na svim stranama svijeta. Amerika, Australia, Evropa.
Čestitke na pobjedi i na tvojih 9 poena, bravo majsta!
Bravo Mirza ponosu naš. Trice 3/3, nisi se trebao zaustavljati, al eto. Drugi put zaustavljaj tek na 9/10. :))
Evo putem klixa da se sjetim Blatchu, Terryu i Andersonu, Plumlee itd. mame. Majku Vam vasu, samo sto prevedu loptu , nema vise dodavanja. Svi hoce da iskoriste onih 5min sto ce igrati..
moj druze pratim svaku tekmu blatch,Ligv,anderson i pogotovo Jonson karine nedodaju skrti na lopti ... al haj sta mozes iskoristi uvijek max kad igra Teleteovic svaka mu cast
Pa sta ocekujes od Johnsona da dodaje loptu, covjek igra protiv svoje bivse ekipe, i hoce da im se na*ebe mame, zato je i dao 29 poena. Ha ya. A ostatak Bruklina isto, dosao u London da se pokazu i dokazu.
Meni ovo lici na Mancinija i Dzeku.
iskoristice on priliku koja mu se ukazala samo polako bice jos bolji
Tri trice u po frke, odjednom. Da je imao još prostora, tj. da su mu davali lopte dao bi još koju al u NBA ti neda loptu ala ko aguero što neda džeki.
Meni dosta, igrao sam ga manje od 10.5 na kladi i prosao. Ceka se Durant veceras za pare :)