Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dali je rasizam ako nekog nazovete bjelac ? Posto su rasisti svi oni koji kazu crnac .
@Jastadasta "Ovo nije zločin iz mržnje", a u isto vrijeme kaze da je taj covejk "bijelih s*ronja". Vjerujte da su i mnogi crnci u americi zesci rasisti. Pokusajte kao bijelac uci u neke njihove kvartove, bit ce te sretni ako vas samo opljackaju.
To je konfuzno, jer bjelcima ne smeta taj pseudonim dok crncu crnac smeta iako on zna da je crnac i da to nije iz mrznje biva potpaljen i uvrijeđen kao da si mu rekao da je bijelac jer i tad plane kao i kod crnac.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bit ce bolje kada izbace iz rijecnika Afroamerikanac?i slicno deklarisanje o nizoj? rasi LJudi.A kod nas Srbin,Hrvat,Bosnjak nema tu napredka ili zajednice.
@gooUser1565814142 Da, ali oni jesu dovedeni iz Afrike i stoljecima su u Americi, tako da oni zaista jesu Afro-Ameri, medjutim kod nas, ljude se naziva Srbima i Hrvatima, a oni za vrecu ruskog ili austrugarskog zita se posrbljavali i pohrvacivali?
Cuj mali bijeli seronja a nije rasista. :)))))
On kaze da je istukao bjeloga seronju to nije rasizam,a ako bi bjelac istukao crnca i nazvao ga crnim seronjom to bi bilo na CNN.
Nasilje se propagira u svim segmentima društva i onda se pitaju kad sve eksplodira, a najgore što su u americi svi naoružani
I svaka mu cast, jedno protest, drugi narodu razbijati prozore
Mora da ga je zajebavao zbog onog poteza od prije 2 godine
Sad ce momak i njegov advokat da ovu nba dileju oslobode za koje milijunce dolara. Pa nek ponovi opet.
Crnci su veliki rasisti a glume stalno neke žrtve i vade se za svoje greške i neuspjehe na boju kože, svi dobro znamo da nisu svetci kao niko i znamo ko se tamo više bavi kriminalom i sličnim stvarima.
Što je bog farbo u raznim bojama a nije objasnio preko svojih poslanika ???
He he i ovo je dobro...da je bilo to u stambenom podrucju,bez trgovina...znaci u prevodu za njega je ok da rulja razbija i pljacka...i jos pisu na buticima ako su crnci vlasnici da ne lupaju...buahaaa jel se zato bore
Od kada je nasilje postala pravda. Ako ti je razbio staklo, za pričinjenu materijalnu štetu, treba da ima policija i sud. Pa se šteta namijeri. A ne zakon uzimati u svoje ruke i tući nejačeg od sebe. Kuda ovaj svijet ide, sa ovakvim sportistima!!
pa ovaj tuce dete od 16 godina.i to ga bas tuce a nosi broj patika 50
Po čemu je nazvati nekoga "bijeli se*onja" OK, a kad bi nekome rekao da je "crni se*onja", to bi bio rasizam? Kakvi su tu kriteriji, šta je rasizam, šta nije? Onoga policajca što uguši čovjeka treba na doživotnu, ali bogami i ovo što je J.R. Smith uradio isto je za zatvora. Cipelari čovjeka u glavu, mogao ga je i ubiti, šta bi onda rekli?
Rasizam i jeste najveci problem Amerike, a prosirio se i dalje... u Evropi je isto, jako prisutan... svakim dano ... skupa sa fasizmom, nacizmom, religiznom netrpeljivoscu, nazalost cvjeta...😢
Sad postavljaju videoe o izivljavanju policije na crncima , a isti ti crnci su najveci zagovornici kriminala , PS BIJELCI NISU RASISTI , CRNCI JESU samo im poslusajte pjesme , narode bosanski. OPAMETITE SE!!!
He he mogu zamisliti sta bi bilo da jr npt Doncic ili bilo koji drugi bijeli igrac uradio ovo...pa napisao nalupo sam malog crnog seronju...al to nema veze sa rasom....🤣😅...mamu im nema vecih rasista od ovih...crnaca i arapa. Kad im nesto nije po njihovom odmah je to rasizam.