Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e super je \'pjevao\'... a slavlje nista posebno ali dobro et
druze ovo je NBA...kakva barselona... jesi dobar???
@Ibro Dirk, manu nije iz evrope -.-
Ne kazem ja da nema igraca iz evrope u nba ligi, al pazi ovo, dovedi jednog igraca iz startne petorke iz nekog nba tima u neki evropski pa lik bi razvaljivo tamo, Jedan Iljasova iz barce koji je po meni jedan od najvecih evropskih talenata necu reci da ne igra dobro u bucksima, ali jedva je to, neuporedivo teze nego kada je igro u barci. Hocu da kazem da je nba liga za vise klasa jaca od bilo kojih na svijetu.
@hurr! Pa hebo ga ti, Dirkules doš\'o iz nekog tamo lijevog bavarskog Würzburga (tek jednu sezonu igr\'o u prvoj Bundes ligi) i post\'o najbolji igrač NBA šampiona, MVP finala, 9X All Star, 4x prva NBA petorka.... Puna ti NBA evropljana i inih, Parker, Manu... U šta ti bolan gledaš?
istina je da je kosarka u evropi dosta napredovala. Mnogo je ljepsa za gledati, ali ipak dovedi te igrace iz evropskih klubova pa vidi kako ce se snaci u nba ligi. Drugaciji su stilovi igranja, drasticno jaca odbrana igracki kvalitet neuporedivo bolji.
dobila bi Barsa 100% al po guzovima jedno 40 razlike !!!
@Hurr jaro malkice si nakisooo
Pa nije liga prvaka !
@ Hurr Ma ja, neka dođu kod nas, da ih Bosna ASA Bh Telecom samelje, mogu se oni po Americi folirat\'.
ne bi me cudilo da sarajevo-x objavi ovu informaciju veceras, naravno uz jos koji novi video
Koji su ti Ameri hadalji. Kakvom ba vrhu svijeta, jedan kontinent ti poktriva liga? Dodjete u Evropu i timovi poput Barcelone vas nagazaju ko konjine.
pa bolje mi slavimo i veselimo se od ovih papaka