Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam ja jedan od onih zugatora cim neko nema svoj dan. niti sam prvi koji se dize u nebesa kad neko pokaze svoj telent.
Batum je napravio korake za 96:96. Rakete su zaslužile sedmu tekmu.
Volim ovog teletovica ali iskreno kad on nema veliku minutazu i kad ne puca puno trojke bruklin pobjedi,evo veceras samo dva poena a pobjedili su,prosli put puno vise a izgubiloi su,cudno.Mozda koristi puno lopte pa vise profula nego sto ubaci
aj matere ti suti i ne glupiraj se.
nisi u pravu kralju, vjerovatno ti je sinoc prvi put da gledas bruklin,ili ni sinoc nisi gledo,nego pricas na osnovu ovog teksta..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)