Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno, dobar roster, mislim da je A divizija izvjesna.
Garić Bayern, Đedović Barselona, Karahodžić Unikaha, Atić i Mangafić Spars, Polutak već 4,5 godina igra seniorsku košarku, Velić drugi najbolji strijelac naše A1 lige a igra na poziciji playa, Balić u Italiji razvaljuje, Gačić u Laboral KutxI (prijašnja Tau Keramika, gdje je Teletović igrao), Durmo standardan u Čeliku, Armin Topić - Nakon polufinalne utakmice, u kojoj je njegov tim pobijedio protivnika iz Beča, a Topić postigao 30 koševa, od čega 9 trica, uslijedilo je finale.
Arminova ekipa pobijedila je ekipu iz Graza u izuzetno dramatičnoj utakmici, a ključne poene za pobjedu ubacio je talentirani Topić, koji je nakon toga, jednoglasnom odlukom trenera svih ekipa, koje su igrale u završnici, proglašen najboljim igračem juniorskog prvenstva Austrije. Igra i talenat Topića nisu ostali nezapaženi, pa je uslijedio poziv u mladu reprezentaciju BiH U-20., Lončar odličan u Cedeviti, eh ako selektor sa ovakvim igračima ne uspije izboriti A diviziju on je teška levatina
ja bih sa ovim igračima A diviziju osvojio ko iz šale
Dobar roster, trener levat, ukratko... Ako Atic, Polutak, a pogotovo Karahodzic, koji je igrac Unicahe s vec nekoliko nastupa u Euroligi (sa skromnijom minutazom, ali ipak nastupa) mislim da A divizija ne da je realnost, nego tu s ovim rosterom moramo biti medju 8 u Evropi.
Da je lezeca kosarka bilo bi nesto od toga, al ovako jaro moj nema nista. Mozemo samo jos u hrkljusu bit ozbiljna konkurencija.