Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovome je trebalo zabraniti da pridje Bosanskoj kosarci, neka vodi kockaste susjede
Kako smo 97'dme... "Damire turcine napusi se kur..." Tad se igralo za drzavi.... Ovo sada su maskotice...
naucite prvo cijelu pricu. u bih nisu prepoznali njegov talent u hrvatskoj jesu, odlucio se za hrvatsku. petar skansi ga pozvao, on prihvatio poziv i to je to. nije nikad nista rekao protiv bosne ni bilo koga, ne znam cemu mrznja.
Kada je mozda bio najpotrebniji izabrao je Hrvatsku. Ne zamjeram to je njegov izbor, ali mojne sada glumiti patriotu. Tada je izabrao zbog vlastite koristi i sada je ista stvar.
A kada je bilo igrati za BiH u najtezim trenutcima tada je cast bila nesto drugo igrati z aHRvatsku...
A zasto Klix preskace da pise o finansijskim izvjestajima KS-a i uzimanja preko 100.000KM od strane Mahmutovica u isto vrijeme kada se za mlade reprezentacije prosilo da odu na prvenstva?!?! Isti taj nije imao validan ugovor sa KS a vodio ga i uzeo dobre pare za to... Neda drugi grobar BH kosarke Konakovic? Koliko li se on ugradio u zadnjih godinu-dve?
Damire turcine napusi se qurcine!!!......grmi skenderija....
napusi se i ti skupa sa njim..@mehooinzinjer
Jednom izdajnik, uvjek izdajnik
Kao felix sturm znam
@Decepticon89 Jebao ti felix mater. Ovaj se stidio da pokaze da je iz Bosne. Ovo je pogan od spodobe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Emir Spahic iz Dubrovnika, Mirko Hrgović iz Imotskog ali im je izbor BiH iz njima poznatih razloga..ali kada je situacija obrnuta onda su svi izdajnici.
ovo je kao da kusturicu izaberu za ministra kulture
ma sta ce se igrati kad smo svi suspendovani
Opet Hrvat na kormilu
Covjek koji nije zelio igrati za reprezentaciju BiH, koji je odabrao dres Hrvatske ne moze biti trener BiH reprezentacije. Njemu ne treba vjerovati. Jednom izdajnik uvjek izdajnik.
harun mahmutovic u 2015. godini od kosarkaskog saveza zaradio 100 000 km,a kukao nemaju para,to se talovi od sponzora djelili po kafanama,ovaj mulaomerovic do sada vodio slobodu i odmahtrener reprezentacije,u pravu je nurkic ne treba igrati za reprezentaciju
Sarajlijice, i svi što udarate minuse; gdje su vam u ratu bili, i za koga su igrali Bregović, Čolić, Branko Đurić, Dejan Parežanin, Mario Stanić, Predrag Danilović... Sve vaše sarajlije... Pa umalo da za trenera Sarajeva imenujete Petkovića, koji je sa Arkanom Sarajevo gledao preko nišana... Svršavali ste, kada se Bregović vratio u Sarajevo, licemjeri
@johnnysinsmofos damire turcine .....
Melem. Spominjem ti majku kompleksasku.
Damire, kvislinže, odlazi iz svetinje!