Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovo siri spisak, ovo je sve sto imamo :D
Sjajan roster za buducnost, sa nositeljom repke Nurkicem, tu su novi, Karahodzic i Sulejmanovic, jos omadinci Musa, Atic i Gegic (Amar Gegic, BTW, ima doslovno najbolje, fantasticne kosarkaske karakteristike i predispozicije da se razvije u zvijezdu, ako ga menadzeri ne sjebu), ima tu jos materijala koji nije -p-ozvan. Ali brate dragi, pozvati Vrabca je isto sto i pozvati Mehmeda Sirovicu, zvijezdu KK Hrid, u to se uvjerio svako ko je jednom pogledao Partizan!
Srecno Bosno! ^^ inace i Hrvatima zelim puno srece a i mojoj Srbiji pogotovo hehe :D
Oj Milan Milosevic ?? Za sta ce nam on ? Da donosi vodu mozda...
Ma otast će on i Pašalić i drugi, mora imati 24 igrača da se ekipa uigra :) A napravit' će se fin rooster :D
@Zubanovic56 Treba ove mladje uigravati i pripremati za buducnost, u svakom slucaju imamo se cemu nadati.
valja to sve uklopiti... nije lagan posao. mac sa dvije ostrice. ili cemo biti praaaavo dobrii, ili.. :/
Nek je pozvo Sikirasa da vidimo na čemu smo s njim.
Od mladih koji "moraju" ući među 16 ide Vrabac (dobra sezona u Partizanu) i Buza kao najbolji iz te generacije (U20 koja je ispala u B diviziju na prošlom EP). Atić možda, obzirom da će u budućnosti biti jedan od nosilaca igre, ali nema iskustva u utakmicama na ovom nivou za razliku od Muse koji je iako 2 godine mlađi, igrao ABA i Euroligu. Samo da se izostave kojekakvi igrači rumnunske i sličnih liga, tipa Peršić itd. Halilović u play off-u u Hrvatskoj prosjek double-double. Mora ući među 12.
Kada bi svi došli, bio bi to najbolji BH roster u povjesti. Prva petorka Renfro, Nihad, Milošević, Mirza, Juka...Druga petorka Gordić, Musa, Vrabac, Sulejmanović, Kikan...
to je toliko ozbiljna ekipa, da me neki sevdah puca kad ih zamislim na parketu :)
Da bog da da ti nešto bude od toga ali znaš da bez Hrvata nema uspjeha u sportu.
tacno se medalja sada moze namirisati..
rece skromni bosnjo
sa ovim igracinama, imam puno pravo da se nadam, doduse mozda je malo previse optimisticno ocekivati medalju, ali imam pravo da je ocekujem .. problem neki??
Prva petorka 1.GORDIC 2.DJEDOVIC 3.MUSA 4 TELE 5,JUKA
Musa je još mlad,i nema iskustva da igra sa seniorima,možda će mu dati 5 do 10 minuta i to je to.
Umjesto Muse igrace Milošević(fizikalije), a Gordić će biti rezerva Renfrou. Nama je najbitniji povratak Đedovića, jer smo na niskim pozicijama tanki.
Bez Mirze i Jusufa nemamo ništa.