Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam gledao sve utakmice. Igramo odbranu jako dobro ali smo imali strasnih problema u napadu pogotovo protiv turske gdje smo vodili cijelu utakmicu cak i 20 razlike a onda je uslijedio neshvatljiv pad, Turska je u zadnjoj sekundi poentirala za produžetak a onda dobila. U svakom slucaju ima tu materijala, treba podrzati strucni stab na celu sa trenerom Halimicem koji odlicno rade svoj posao.
Pogledao sam sve utakmice i mogu reči da smo trebali Tursku dobiti sa najmanje 10 koseva,a Turska igra finale što znači da imamo jednu jako talentovanu generaciju.
Ne moramo se brinuti za buducnost BH kosarke :)