Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam bila u Izraelu kao clan reprezentacija, organizacija je bila dobro od strane domacina ali od strane Kosarkaskog saveza BIH da ne pricam kao prvom, tamo svi na treningu izlaze u istim dresovima dok mi kao najvece jadnice izlazimo sa svojim majicama sarenimo se to je sramota. Dobili smo samo tri majice koje razvlacimo od 30 juna do 12 jula , cure iz Grcke i Izraela koje su dosle da se mjenjaju za majicu nismo imale sta da im damo tako da smo pucale od sramote dok je izrael bacao majice na poluvremenu u publiku, takodje svi su imali trenerke, bedzeve i cak patikice za setnju dok mi nista ko poslednje jadnice. Sad ko uzima pare to je jos nejasno ali ocigledno neko stavlja pare u svoj dzep.Kada smo dosli na ajredrom morali smo predati dresove na kojim pise iza nase prezima da oni odljepe prezimene i dresovi idu u seniorsku reprezantacijui..Zena koja je iz kosarkasgog saveza BiH koja je bila na ajredromu rekla je novinarima da slikaju torbu sa dresovima sto vracaju ali novinari nis
Koliko se ulaze u ove mlade kosarkasice(Ako se uopste ulaze) ovo je fenomenalan rezultat za BiH!!!Zelim vam sve najbolje u karijeri:))