Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Deron je kralj,dosta bolje igra kada je on na parketu, i vidi se da dosta odigrava na našeg Mirzaća, on gotivi Mirzu a mi i njega i Mirzu,
Cekamo Mirzino pojavljivanje na 3-point Contestu ;)
valda 14 poena
Ma ko se to nama poceo gurat pod kosem malo :) Svaka cast Mirzoni!!
Želite zaraditi na kladionici? Za to treba veliko strpljenjee i volja a najviše znanje a za početak ovo je najbolja stranica za vas: single- information. blogspot. com (sve skupa bez razmaka) Ukupni profit tom igrom iznosi 76.095 kn u samo 4 i pol mjeseca jakom i kvalitetnom igrom.
0:42 BESKOSTI :D
bravo sine samo trpaj...
mirza rulles
Dobar mu je prosjek, u ovoj utakmici je postigao 1,42 koša po minuti. Fenomenalno, ni LeBron James mu nije ravan :)
Odlicna igra Mirze,svaka cast!
Cepaj Žorž !!!!
ponos drzave, jos da se nije za*ebavao mogao je i vise zabiti, odlican Miki, svaka cast :D
Bravo bravo Mirza
Dzeko dijamant, Teletovic Terminator. Naprijed BiH ! https://www.youtube.com/watch?v=iSQJ5jl7NSY
Nema sta, probio se tele, nikad nisam ocekivao da ce se to desiti, bio sam kao i mnogi skeptican, al tele je zacepii svima usta i dokazao da je na nivou nba lige. Nas ponos i najbolji kosarkas u povijesti nase zemlje! Nadam se da ce ovako nastaviti i biti sve bolji i bolji. Bravo Mirza, Bosna je ponosna na tebe!
a sta ce tek radit kad bude imao mogucnost radit sta zeli. sad mu samo kazu pucaj trice i to je to.