Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed ti si naš ponos
Trpa kao na treningu... Hladan kao špricer... Već u prvoj sezoni pokazuje kvalitet, a u NBA se niko iz Evrope po dolasku nije naigrao. I ne cvili kako mu trener ne daje šansu, samo uzme što mu se nudi. Mirza tjeraš me da ne spavam čekajući tvoje utakmice!
MA AKO MU BUDU DALI PROSTORA ON JE DOBAR IGRAČ, NE ŠTO JE NAŠ, NEGO JE TAKO
http://www.youtube.com/watch?v=IFdLF3fwQsM Evo vam sinocni poeni mirze.
Mozda kod Bosnjaka nema lojalnosti ,ali sta bi onda rekao za nas Srbe, cijela repka nam igra u Galati,Efesu i Besiktasu:D O Srbine pogledaj se u ogledalo, zakuni se u svetu Bibliju da ces govoriti istinu, pa reci naglas , da li vise licis na plavog slavenskog Rusa ili krvnog rodjaka Turcina!
nek bude zahvalan sto su netsi vodili 20 razlike u 2.pol. inace nebi ni uso nikako,priliku dobije samo kada imaju netsi veliku prednost.... uso tek pred kraj 3/4...
pa srbine i kolarov igra za seika ha ha bleso blesavi
Ovo je ucinak raja... http://www.cdm.me/sport/kosarka/pekovic-nosio-vukove-do-pobjede A drugi centar Vucevic imao 28 skokova za Orlando nedavno, oborio rekord! Bice i Mirza dobar sledece god!
Bošnjak da igra za jevrejki klub hahahaha. Stvarno kod vas lojalnosti nema.
gledao sam sinoc utakmicu i vjerujte mi da je mogao njegov skor biti jos veci da njegovi saigraci obracaju paznju i da su zeljni asistencije. bilo je akcija kad neki mali crnjo uzme loptu i i probija se kroz dva igraca a na trici mirza 10 sekundi sam mase i trazi loptu i ne dobija je. ali to je vjerovatno iz razloga sto su svi ti koji su bili na terenu zeljni igre jer tada je igrala potpuno druga petorka. da je deron bio plej vjerovatno bi mirza imao jos koji otvoren sut i vjerovatno pogodjen isti.
joj kako sinoć ukrade loptu od svog saigragča i ubaci troju, veli mu mirza nema nećkanja jarane... hahaha čestitke, samo trpaj :D
Bravo Teletino :D samo nastavi bices jos bolji :)
tako je kume kada je drazen petrovic otisao u nba bio je frustriran citavu jednu sezonu nigdje se nije vidio da bi poslje ostavio neizbrisiv trag a nas mirza vec lagano uzima zalet.provjerena je to igracina da bi se sumnjalo u njega.
Bravo majstore!!! Samo jos veca minutaza i sve ce to doci na svoje mjesto. Vjerovatno ce ljudi u klubu shvatiti kakvog igraca imaju a ne igra dovoljno. http://hoopsuniverse.net
"Svega " samo ga možeš lagano glamati mirzi u pauzi između dvije utakmice
samo je smetao na terenu da ga nije bilo pobjedili bi sa 40 razlike