Senzacija Eurobasketa
0
Makedonija izbacila Litvaniju
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjaci su, 3 igraca, igraju po 40 minuta i dobijaju...
čestitke i makedoncima, nisu ni oni loši
Svaka cast Makedoncima, međutim ko god prati košarku zna da je Španija već novi/stari prvak Evrope. Srbija je snazna repka, ali nije to ona Srbija sa SP-a u Turskoj i nema nikakvih Šnasi ako se opet susretne sa Špancima. Jedino bi francuska mogla nesto vise uraditi protiv Španaca, ali teško da će uspjeti u tome (ako prođu Grke).
Vazno je da tu utakmicu nismo mogli gledati u direktnom prenosu, iako imamo kablovsku ali imamo i re-isa koji ne dozvoljava nista sto njima nije po volji, pa smo morali gledati re-ta-r-da Dzeku kako hoda po terenu, dosadnije utakmice u zivotu nisam vidio, da ste bar dali Uniteda da gledamo, ali ne, moramo gledati nesposobnog Dzeku I OBAVEZNO ZACRNITE SVE OSTALE KANALE KOJI BI MOGLI PRENOSITI NESTO DRUGO.
Ubiće ih Španija u polufinalu 30 razlike.Zajdi jasno sonce.
Tako se vodi ekipa, a ne ko one pi-c-ke Sabita Hadzica. Protiv svakoga igraju cvrsto i nijednu utakmicu nisu izgubili vise od 10 razlika, a mi od Finske popusimo 27 razlike i hocemo nesto. Makedonci dovedu McCaleba, a ovi nasi \"strucnjaci\" dovedu Domercanta, je-bo vam Domercant ma-ter, toliko imaju veze sa kosarkom.
http://www.b92.net/sport/litvanija2011/komentari.php?nav_id=542064
Svaka cast makedoncima, a i trener je pokazao kako se vodi ekipa, kako se pravi taktika,a ne kao nas sabit hadzic zatrazi time.out, i umjesto da igracima kaze kako da igraju, ako da organizuju akciju,on jedino zna:\" trebamo zabizti, u p.m., dajte da zabijemo vec jednom u p.m.\" i tako prodje time.out, umjesto da smisli akciju pa da igracima kaze kao zabiti on samo jedno te isto ponavlja \"u p.m\" , i mislim da on nije nikakav trener a kamo li strucnjak,
Drago mi je da su Makedonci konačno oboril ovu glupu taktiku neprestanih rotacija, gdje igraju 10 prosječnih igrača protiv drugih 10 prosječnih igrača i gdje treneri uprkos vodstvu zamijene kompletnu petorku i potom ih suparnik dostigne. Makedonija je dokaz da može praktično i jedna petorka u današnjoj košarci izdržati cijeli turnir i igrati fantastično. Svaka im čast. Moje čestitke i samo tako naprijed, pa šta bude protiv Španije. I još su bez Gečevskog odigrali. Ma respekt totalni.
Iskrene cestitke makedoncima iz BiH,svaka cast,odlicni ste...Pozdrav svim ljudima dobre volje
SVAKA ČAST svi komplimenti
Makedonija bobiVa jesul nas uzeli nemaju vise skime igrat http://www.youtube.com/watch?v=c26a9vfUJKo&NR=1
Makedonija bobiVa jesul nas uzeli nemaju vise skime igrat
kaki srbi ak nemogu francuze dobit gdje ce rusiju :D braca njhova kad kazu vir ensuldigen uns bruder hhhh jadovani pravoslavni, smr.dljivi
BRAVO MAKEDONCI,ZELIM VAM DA OSVOJITE E.P.U FINALU SIGURNO NECETE IGRATI SA srbima JER CE SVI NJIHOVI IGRACI BITI POZVANI NA VOJNE VJEZBE ZBOG SITUACIJE U SJEVERNOM DIJELU KOSOVA.
Cestitam vam braco...
Srbija pobedjuje Rusiju sutra, a i sve ostale na putu nema vise zebancije.