Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
- Ja znam kako cemo na EP. - Kako ? - Ovako ! - Ja znam kako do pobjede . - Kako ? - Ovako ! HAHAHAHAHAHAHAHAHA -Sad i ja znam kakkvi ste vi ublehasi i znam koji cete bitina tabeli ! - Koji ? - Zadnji !!!!
Ja sam bosanski pravoslavac i odgovorno tvrdim da nema gorih od bosanskih lojavaca.Veliki pzdrav iz bosanske Banjaluke.
ma kakvi mi pobjedimo crnogorce ubjedljivo i onda zijanimo 20 razlike sta bi tek bilo da smo sa francuzima u grupi :D hahahaha bi ga primili sa 50razlike! Hrvati vode 9 razlike :)
http://www.powerplaymanager.com/r765872 odmorite ljudi malo mozak i igrajte se....
sad ovako stvari stoje, hrvati uzimaju crnogorce i u tom slucaju mi pobjedom sutra nad hrvatskom imamo sasvim izgledne sanse za drugi krug.
ustavom zabraniti ovim nasim ublehasima da igraju! USTAVOM!!!
kako da ne placem, kazu mi da cu biti zadnji u grupi, i jos mi kazu da mi frizura ometa javni red i mir
ne placi sabe, izvuces se ti, ne zaboravi, ti si ih jedini odveo na euro
Safet Susic - Pape, selektor BiH
kako cemo pobijediti kad teletovic jede pili salamu, da je makar uz\'o kakvo pile il filete, e moj mirza, maloprije ukucam da vidim ucinak mirze za tri poena, kad ono eror, pade sistem !
kako god, mi se moramo pomirit s tim da necemo proc dalje, nemamo sansi protiv Hrvatske, a kamoli pored Makedonije koja je puna samopouzdanja, ostaje nam samo, kao i uvijek, fudbalska repka
steta sto nisu i srbi sa nama u grupi da i njiha razvalimo, pa nek crknu ovi dodikovci
Mrzim paprike u jesen.
Makedoncite su Srbi sa govorna manata.
razvalicemo mi i hrvatsku i makedoniju, zato smo se danas cuvali za hrvatsku sutra, a makedonci su nam svakako redovna musterija