Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidite da se nece niko da prihvati Bosne, Harune sretno mada tesko bez podrske drzave . Bosna treba Sarajevu, Sarajevo treba Bosnu
U BiH postoje dvije vrste sportskih radnika: - Vječna patnja i apatija, nikad ništa, tip Damira Krupalije - Plivanje u mulju, iznenadni uzlet i euforija bazirano na ničemu i još veći pad, e to su Harun i Konaković Nema sumnje da će pružiti par dobrih mjeseci, no kada se povuku ostaviti će samo crkotinu iza sebe
Još jedan iz plejade uspješnih menadžera , a kojeg je iznjedrila majka Rogatica. Dakle, čovjek je rođen u Čajniču , ali je prve menadžerske vještine stekao u Rogatici.
Dobar plan oslanjanja na domaće igrače. Imate moju podršku dokle god se budete držali toga. I sretno.
Ovaj ne zna da li bi u muzicke ili sportske vode. Daj samo para, daaaaaaaj jos, daaaaaaj sve meni
E tek joj sada nema spasa
Daj bogati, ne zajebaji. Kajav 'ba omladinski pogon? Pa vi ste godinu dana gledali kako oni supci nepotisticki tipa Enesa iz Realwaya sikaniraju i tjeraju najbolje omladince Bosne tokom 2016/17 i niste prstom mrdnuli.
Najveći idiot koji je ikaada bio u košarci
BOSNAAAAAA
Nevjerojatno je to što je Bosna i Hercegovina u groznim problemima, a Klixu je u fokusu i dalje gotovo potpuno beznačajni sport.
Čovjek koji kao ovlašteno lice ( gen. sekretar ) zaključuje autorske ugovore sam sa sobom i ugovore o udjelu u sponzorstvu i donacijama treba da bude pod istargom nadležnih organa ma o kome se radilo.
Kokošar hoće da izvuče materijalnu korist na ime.
klosari lopovski, huje balijske nemoj da se krijete iza grada, naroda, vjere....
Zao mi je zaista sto ce je ovaj finansijski spletkaros doslivno ugasiti.Niti se proslavio kao igrac niti je svojim radom na tv HAYATU sta posebno ucinio a KS BIH je bio njegova kruna nesposobnosti.
nije to Bosna to je Royal
Ovog lika su optuživali dok je bio u KK savezu BiH za teške malverzacije !!! A sad ga izabrali za predsjednika KK Bosna R !!! Pa ima je dobre preporuke !!!