Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je znao promašiti slobodna bacanja tako je promašio i stranku
Srgalj obični
Koji direktor je upropastio KK Bosnu ....sad je Mesija-spasioc Države BiH...
Ima ona pjesma Ede Maajke: "Kad za šu*ak čovjek treba papira, onda ne bira...". Ne živi se od stare slave, nego od veza. I to nije samo na Balkanu, nego u cijelom svijetu
Kad nisi do sada sto ti to sad treba promašaj
Nije ti vala trebalo kao ni mnogim drugim na svim stranama, ali si ipak legenda i takvog ću te ja i pamtiti.
Vala si ga Ratko ovu debelo promasio. Samo ce te ovaj promasaj dobro obiljeziti i kao covjeka.
Nestalo para?
Realno informacija totalno nebitna, dosta ljudi se uclanjuje u razne stranke, ne kontam ovo nikako?
Klosari svih zemalja ujedinite se.
Vidiš ba, svi su oni smećari, “NE VJERUJ DANAJCIMA NI KAD DAROVE NOSE”....
Samo budala misli da oni nisu svi isti.
Vidi sto je cudno sto je Radovanovic usao u stranku…a nije bilo cudno kad su Bosnjaci ostavljali srca posle vakcinacije……istom tom Vučiću. Karakter nema sta!
Nebitna osoba.
Ne podržavam ovaj potez, ali u principu, nije me ni briga, svako ima pravo da se učlanjuje u šta god hoće, ako je legalno.
Jos jedan od mnogih incl. Varajic koji su podrzavali Milosevica i agresiju na BiH, a sada podrzavaju Vucica nadajuci se da ce on, koji je vratio Milosevicevu politiku u Srbiju, nekad kad se dovoljno naoruzaju (kisobranima :)) opet krenuti u stvaranja Velike Srbije.
Sta.. treba se je uclanizi u Cedinu stranku 😛
tako je to - Bosna vam dala sve - karijere poslove stanove kuce vile i dvorove i g0vno opet ode u cehtnike..... jbm li vm mjku kroz majku..... a bosnjo glup (ko i ja sam) voli svoju drzavu a dala mu je i njemu i starima qrcinu.....
od kud piksi kraj njega?