Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Spursi, kakva "metla" u finalu. Neki ljudi nikako da shvate da je kosarka timski sport, a Spursi igraju kosarku na naucnom nivou i nikada ne odustaju od timske igre. To je kosarkaska filozofija Gregga Popovicha, kosarkaskog Alexa Fergusona, uvijek vjernog jednom timu.
Sta ces sada LeBron, hoces li opet promjeniti tim i nastaviti ici linijom manjeg otpora ili ces konacno poceti raditi na sebi i timskoj igri, jer mislim da te Spursi ne zele u svojim redovima. Sada se vidi koliko je Jordan bio u pravu kada je rekao da je LeBron trebao raditi na sebi i svom timu, a ne mjenjati tim samo da bi kraticom dosao do titule, zato se ti nikad neces moci porediti sa Jordanom, najkompletnijim kosarkasem svih vremena i neces znati cjeniti osvojenu titulu, dok za istu ne izvuces svoj licni i timski maksimum.
Lebron priznao da su Spursi pravi tim i igrali su najbolje tokom cijele sezone, Bravo za Parkera, Duncane i legendu na klupi Popovicha
Pojeli su vas, Lebron poklopi se.
Pa to je covjek i rekao.