Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
you are a DICKFACE
E ovi sto hvale Artesta kao igracinu,nek malo poslusaju sta kazu eksperti na ESPN-u i zasto Rocketsi nisu ni zeljeli produziti ugovor sa njim.Prvo ko zeli igraca koji kasni na 3 bus!!! dok su prva dva busa sa ekipom i trenerima otisli, a 3 bus je bio namjenjen samo za sponzore i vlasnike kluba.Jos da napomene da frajer trci samo u kratkim gacama!!! za trecim autobusom,ulazi i sjeda kraj glavnog menedzera rocketsa!!!Pa igracina koja je zaradila najvecu suspenziju u historiji NBA lige jer se pomarisao sa navijacima Detroita dok je igrao u Indiani.Rodman je za njega ko sto pitar rece MOZAK i znao je isprovocirat suparnika i izvuci njegovo iskljucenje a ovaj kreten samo moze nastetiti svima za koje igra.Trom,spor,prije je igrao beton odbranu,pokupio :)))
pitar jesi li ti ikada gledao artesta proslu sezonu u rocketsima???? artest je igracina ipo nebih ga poredio sa rodmanom ali itekako sretan je tim gdje on igra mislim da ce se uklopiti samo tako jer i on je zeljan uspjeha skoro pa ga je unistio ghetto mentalitet....
jedni su bullsi
Dobro dosao ti nama Ron : )) Jaci smo od bullsa !!
Ma jesu klinac ko bivsi Bullsi. Ljudi usporedjuju Artesta i Rodmana zato sto su obojica mahniti ali ono sto ne shvataju je to da je Rodman bio IZUZETNO pametan igrac dok je Artest klasicni IDIOT koji pojma nema sta znacti timska kosarka!!!!