Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ugledajte se srbi na rusi kako ustaju i postuju himnu Bosne i Hercegovine
evo još malo i imaćete koševa 24 kao i rezervat
Juka ubi male Ruse pod košem, da smo slobodna iskoristili već bi bili na +10
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
izgleda rusi popili vise od ovih nasih. sudar dvije nacije koje vole mahnut alkohola vise nego se hljeba najesti
koja to nacija ne voli?
Izgubismo istom razlikom ko srbi od Amerikanaca. Samo sto ovo nije bilo finale olimpijade i sto je protivnik smijesna Rusija a ne Durent, Irving, Carmelo i ostali. I sta sad...hoce li se javiti oni koji su poslije finala olimpijade pricali kako je bolje ostat na kaucu nego izgubiti tolikom razlikom u finalu. Gdje su sada ti licemjeri??? Nit licemjernijih navijaci nit glupljih ljudi. A kosarkasi nek pokazu vecu borbenost dalje, ima materijala za Eurobasket.
Nevjerovatno koliko pacijenata ovdje ima među "komentatorima", jebali vas više i srbi i hrvati i bošnjaci... vaša nacija je zajednička - Ludaci - i tražite svoja ustavom zagarantovana prava na Jagomiru, Sokocu... gdje vam je već najbliže.
RAZVALI nas Rusija k'o panto pitu :D :D :D
ali nas rasturise rusi bez obzira sto je igrao i juka.nece se nasi sastaviti ni za godinu nakon ove rasturacine
:)
A svrsavala balincad od dragosti kad su ameri u finalu OI pobjedili srbe. A njih trecerazredna Rusija iznabada kao jazavce.
eh sad,pa haj ti mahmuran igraj...a Baja ni da zasvira,dadne elana Juki...
BRAVO Bambus i vopi
pa ne mozete igrat kad ste svi mamurni!!! umjesto da ste trenirali vi ste se lešili, šta vam sad nije jasno kad vas neko dere??? MRŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ
Sutra cete opet reci da niste poturceni srbi a Ceca vam idol pa Baja.
pisam i tebe i cecu i baju
Dodaj nasim flasu rakije, nek nadodju.
Mi nas sport ubsenas ljudi ko da igra Dodik Cavic Izdabegovic Rondoncic itd.
Strašno koliko su oni nezainteresovani da se bore pa makar manje izgubili.
Nema veze , dobit cemo sve ostale utakmice , racunajuci i ove polovnjake Ruse u uzvratnoj ... ovo je bilo samo lose poluvrijeme....u to sam ubijedjen .
svetlana ražnatović ceca poslala prosvjednu notu košarkaškom savezu bih da je više ne sramote pijanci hamateri predvođeni balvanom nurkićem
@kikser99 , jaro , ti si bolestan i opterecen...pa ti nemam sta odgovorit .
Bi al u zenskom nogometu
A Ceca baš spremala doček za košarkaše naše zlatne, razočarali ste Cecu barabe jedne !
svetlana ražnatović ceca poslala prosvjednu notu košarkaškom savezu bih da je više ne sramote pijanci hamateri predvođeni balvanom nurkićem