Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dalibor persic ogledalo nase reprezentacije
Sramotno sudjenje u Mejdanu, onaj supcic mali je citavu yebenu utakmicu samo svirao kontra Slobode. Sudija sa centra svira korake, a on picak mali ispod kosa "ne vidi" na ocigled svih nas.
Derbi susret 3. kola Lige 12 u dvorani Mejdan u nedjelju između Slobode i Sparsa sudit će Karović, Babić i Vujinić. Posljednjepomenuti je debitant i zaista čudi odluka komesara Bože Bošnjaka što je debitanta poslao na derbi meč. Ako je trebao eksperiment, onda je to trebao činiti na drugim utakmicama. Pretpostavljam ovaj zadnji na kojeg su i upozoravali da bi mogao biti prevaga u susretu.