Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Litvanija, Finska, BiH, Belgija, Češka, Estonija
Grupa za prolaz u drugi krug sa prve pozicije: Hrvatska, Ukrajina, Bosna, Belgija, Češka, Estonija ..., iako vjerujem da idemo u drugi krug u bilo kom slučaju
Volim ljiljaneee, volim ljiljaneee, volim ljiljane, volim ljiljane, volim ljiljaneee
Hrvatska Srbija BiH Izrael Rusija WWIII
Hrvatska Srbija Bosna Izrael Rusija (realno u ovoj grupi bi sve gorilo ;) ali bolje za nas ovako Hrvatska Ukrajina-Finska Mi Belgija Njemacka( da konacno pokazemo svabama kako se igra kosarka :) Estonija
šta bi od nakog giganta, rusije.. šesti šešir..
Smjena generacija. Vjerujem da se vracaju jaci nego ikada ovaj puta. Mozgov ce karati pod kosem, a Karashev i Shved ce biti suterski jaci nego ikada.
Iz prvog Litvaniju, iz drugog Ukrajinu, iz cetvrtog Belgiju, iz petog samo ne Izrael, iz 6 ako bi moglo Holandiju ili Estoniju da ih naucimo par poteza ;)
Valjda u trecem fesu!?
Sretno zmajevi.