Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hadži je propali trener ..samo priča besmislice te ovo nije ovako,te poraz od 22 koša razlike nije ništa mi ćemo ovo mi će mo ono, nigdje veze ,doživićemo ovakve poraze i na prvenstvu i ćao kao da se ništa nije deslio, blamaža i to je to nabijaće na nama koš razliku....( otjerao Vardu ) skok igra nula.
hoce li ko prenositi? da gledamo dirka novickog nisu ni svabi uigrani, eno od grcke zijanili
samo jakim utakmicama i uigravanjem mozes da napravis jak tim pa makar odigrali i samo 4 utakmice na EP-u. Mora se gledati dugorocni efekat ovog uigravanja.
jos jedan poraz, ovaj put sa -30.. izgovori..nedostatak svjezine, umor..
igramo 20 pripremnih utakmica za Europsko prvenstvo gdje cemo odigrati 4 utakmice.... glupost