Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala javnim raznim servisima ne prenosu, ubuduce cu placati placati racune vas i moje tv. Dajte vi nama zora dubrovackih, novi indiskih, nevidjenih, zavadjenih, nehoticnih i tako dalje; idioti i malogradjani.
Gordic strasan bio, sve pohvale !
Pravi trener moze od ekipe napravite kvalitetan kolektiv, tako da i oni losiji mogu da dobro igraju!
Cinjenica je da smo od jedine prave repke izgubili utakmicu, nadam se da ce se to promjeniti uskoro.
odlican pocetak prije kvalifikacija
Ma treba prestati placati pretplatu, bruka od drzavne televizije
u crnoj gori najbolji dva bosanca
Mislis Crnogorca islsmske vjere,bosnjacke narodnosti....u Bosni i Hercegovini su Bosanci i Hercegovci sa tri vjere i tri narodnosti....
Kao navijacu BIH Zmajeva u svim sportovima svaki uspjeh mi je drag, al košarkaškom savezu na celu sa harunom mahmutovicem i dinom konakovicem se dobro usta poserem da nisu ustanju odgoditi utakmicu na DAN ŽALOSTI. Stoko odvratna Harune
Kad su poplave bile proglašen je dan žalosti i sve su manifesrtacije se odgodile, tako je bilo i 11 jula
Mi to tako organizujemo osvojimo i tj to. Bravo Zmajevi
...znam,bilo na cnn-u...nidje prenosa ni za lijeka!!!
Prenosa nema po običaju,pa im na BHT krivo što ih psuju fudbaleri,Možda poslije onog pljuvanja po fudbalskoj repki komentatora BHT-a je i bolje što ih nisu prenosili.
Zmajevi su nabrijani, vatra u nogama!!! Idemo razbit Islanđane i Britance!
bravo momci
Napokon jedna dobra partija
Gde je nestao Nihad Đedović
Fakat sta je sa Nihom?
Povrijeđen je Nihad.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)