Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta drugo reći nego ŠAMPIONI !!! 7-ma titula prvaka BiH !!! Hvala Livnjacima i Kiseljačanima na navijačkoj podršci,a i ostalima iz okolnih mjesta...sviđa mi se jer se ljubav prema Širokom širi. Moćan klub,nema šta !!! Do sada je puno napravljeno ali mislim da se rađa nešto veliko,što nisamo ni sanjali...Široki vazzda i vječno !!!
OOOOOJ TURCINE NAPUS MI SE KURRCINE.
MI U FUDBALU PRVACI, HRVATI U KOSARCI, A RETARDIRANE BALYIJE U SJEDECOJ ODBOJCI.
BOG I HRVATI
Cestitke Sirokom na osvajanju naslova prvaka, trenutno su ubjedljivo najbolja ekipa u BiH. @damir_072 Pa ako nevidis po kojoj logici Bosna treba da nastupa u NLB ligi a ne Igokea onda si corav, prvo Bosna u toj ligi nastupa mislim 5 puta to je jedna od zalsuga a drugo Bosna je osvajac Kupa BiH.
Mozes li pojasniti znacenje poruke, za neupucene :)
Pa tebi je smješno hehehehhehe smješi se ti al to je činjenica
Joj na tribinama transparent: TITLES: LeBron-0 Mason-2 Kad umro od smjeha nisam ahhahahah
bravo momci svaka čast pokazali ste da ste ubjedljivo najbolji u BiH bez ikakve konkurencije,,,,,,,,,,,,,,,,, samo naprijed i Srednja bosna je uz vas
@damir_072 igokea su smmrdi i smmrde , ne mozemo valjda takve pustiti u regionalnu ligu , a imamovic i dodo su topla braca i to velika, pa ko ga primi onda prepusta drugom mjesto u regionalnoj ligi.
ja ne znam po kojoj logici kk bosna treba dobiti prvenstvo ispred kk igokee da nastupa u nlb ligi. ako zaigra bosna, ta liga nema smisla...
Dabogda se zemlja otvorila i progutala ustaško-fašističko leglo zvano \"široki brijeg\"!!!! A neka, platit\' ce te vi za nevina covjeka, ako ne na ovom, onda na onom svijetu!!!
Bravo Siroki, cestitke na osvojenoj tituli prvaka BiH!!! Sasvim zasluzeno i dominantno su osvojili ovu finalnu seriju. www.worldofbasketball.org