Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže Alija/Bakir: sad će smjena generacija, 20 godina je prošlo od rata, treba podmladiti repku.. i odbojku i košarku svaka čast momci..
Svaka cast momci !
Cestitke Zmajevima!!!
Momci čestitke, samo tako nastavite
svaka cast :) samo naprijed. jos bi bilo super da Vas je klix pratio od samog pocetka i to uzivo da se utakmica prati...
Grad Bihac dao 3 Biscanina u repci koliko mogu da primjetim na slici, dao Musu kao jednog od najvecih talenata Europe. Ulazite ljudi vise u ovaj dio BiH nikad vas nismo iznevjerili a pogotavo onda kad je bilo najgore! ;)
Boje se da cemo postati napredniji od Sarajeva.. Uvijek su govorili da smo mi "blize" Europi.
Kad je bilo najgore bihac je bio zaboravljen od bih zna se ko ga je spasio, i zato ne ocekuj da ce sarajevo ulagat u bihac i njrgovu okolicu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
odmah im osloboditi mjesto ministarstva za sport i kultiri.100 ×BRAVO