Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo si pomjesao, nije ovo bih-x.com. ovo je sarajevo-x.com naravno da ce pisati o klubu iz sarajeva a ne o sirokom, pogotovo znajuci da su rivali
Treba Bosna priminjeniti ime pa dok ne dođu sebi da ne brukaju ovu Bosnu što je nekad bila dobra. E, kad se opet ohavizaju, vrate staro ime. A možda je i do sudija? Čujem da je Zadar pobijedio u zadnjoj sekundi nakon sumnjivih slobodnih bacanja...
Klub bosnjackih tajkuna samo bruka kosarku BiH. Da umjesto njih Jadransku ligu igra Igokea ne bi bilo ovoliko poraza zbog cega ce BiH izgubiti jedno mjesto za narednu sezonu.
minus 50 ej 50?!?!?!Tuzno i smijesno istovremeno...Svaki dalji komentar je suvisan...
turcine napasi se kurci.ne,bilmezu maloumni
dobise po pic.ciiiiiiiii
USPUT OVIMA IZ SIROKOG ZElIM PORUCITI DA JE OVO SARAJEVSKI PORTAL, TAKO DA NEMA RAZLOGA DA SE ONI SPOMINJU. ISTO KAO STO SVI NAS SPOMINJETE TAKO I MI VAS. CEKAMO VAS NA KOSEVU, DODJITE U STO VECEM BROJU, RIP VEDRAN. ;-)
BUKVA ODSTUPI ZA BOLJE SUTRA!!!
Evo već je 1:30, to će reći da je prošlo skoro 4 sata od utakmice u Širokom Brijegu, gdje je Široki dobio Radničkog iz Kragujevca, a Vi se niste udostojili da upišete i taj rezultat. Ili Vam je naravno krivo što jedno selo pobjeđuje, a Vaš velegrad gubi, i to s ne malom, nego katastrofalnom razlikom? Ali ništa zato, samo živite u svom kotaru i svojoj čaršiji koja nikad neće biti pravi grad pored takvih malograđana i seljaka koji su vam vode tak grad, taj klub, i ovu stranicu. Ispričavam se ako sam uporabio koju ružnu riječ, i samo uživajte u svojoj varoši, za koju vi mislite da je CENTAR SVIJETA, a vjerujte da Nije, Niti je bila, a Niti će biti!
mnogo smo dobri nadamo se jos da se potrudimo pa da oborim i neke rekorde uvjek smo za to imali smisla (:
Znas ti kad je Konakovic otisao iz bosne...nisi u toku sine...
Pa Konakovicu jel te stid.. Jeli ikog stid?? Mene jest
ma jbm vam mater svima koji nevolite BOSANSKI GRB....Ak vam se nesvidja u bosni kupite kartu pravac Zagreb ili Beograd...ovo je Bosna i u njoj su vecina muslimani,zato vi samo mozete baljezgati u ovoj drzavi ste doljni... jedina nada u ovoj drzavi je da ponovo zaguzva i da predjete na Hrvatsku ili Srbsku stranu tako vas se mozemo rijesiti... ZIVILA BOSNA samo BOSNA
bosna je šampion o o o
Kad ponos bosnjackog sporta redovno gubi od kluba iz \"sela\" Sirokog brijega, sta onda ocekivati kad odu u malo veci grad Zadar. Smrzavanje na \"minus 50\" hahahahaha Al, nema veze, sve cete vi nadoknadit u sjedecoj odbojci Ovakvi komentari nam fakat netrebaju. Ipak smo mi kulturniji i tolerantniji od ovih Balkanaca.