Starta košarkaško prenstvo BiH
0
KK Bosna gostuje u Čitluku
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je kod vas na 24 posto, kod nas nije, Široki igra u ABA ligi, a lani je igrala i Igokea. Ko vam je kriv kad od euruopskog giganta napravite ono na što je Bosna spala.
zar postoji jos ova bosna?
Nikad losija liga, i nikad losija situacija u kosarci u nasoj zemlji. Ovo je sramota na sta su ljudi iz saveza doveli nasu kosarku. hoopsuniverse.blogspot.com/
Papra liga. Sretno KK Kanta za nabijanje (Bosna), nadam se da će zadržati papraligaški status.
Naslov sve govori. Ovo se desi kad date nesto u ruke SDA, Slini Konakoviću i Nihadu Imamoviću, pa sad ganjajte loptu po kamenjaru.