Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bmk za Jusufa
@Tvrd ko u Tvrtka Da zaista znas o cemu pricas morao bi znati da je gore pomenuta trojka najvece zlo za Bh basket.Dalje bi trebao znati da je Raza zaduzila nasu selekciju i drzavu od Montepleiera, i mediteranskih igara 1993, gdje su cure bile druge.Ali ti se toga vjerovatno i ne sjecas.I trece, Nurkic je izabran u drugu petorku "rookia" u NBA...Mislim, da je on do sad nas najperspektivniji igrac. A tu pricu oko njegovog menadzera je lansirao ZMBT, da bi se oprao od transfera nekih nasih igraca ka reprezentaciji Turske i uzeo procenat.
Ovi naši ko kineske igračke heheh. Gledaj ti ovog lika http://elegant-magazin.com/spektakularno-zakucavanje-ulicnog-kosarkasa/
Jbt, ne kontam napišeš ovako dugu vijest, a u njoj ne piše ono glavno - šta je čovjek operisao. Zar se baš mora kriti kao recept od Coca-cole?
Sretno Juka, ovi hejteri ti se mogu naglabati k* . Hejtanje je bezrazlozno btw., ovaj momak je prospekt na duge staze :)
Nije magarac da igra za kiflu. Tip je upropastio kk bosna a i reprezentaciju čeka isto.
Enes i Jusuf = Gay Brothers
ne znam sta se pravi ovolika buka oko ovog momka. Cime je on to zaduzio ovu drzavu pa da se prica toliko o njemu. Za njega je EP davno bilo zavrseno. I sada odjednom zbog povrede nece moci igrati. Koga lazemo. Dobar je igrac, veliki talenat, bio bi od velike koristi reprezentaciji ali karakter mu je nula.
Pun mi je klinac Jusufa :)
Jusuf je samo rekao ono što drugi nisu smjeli...Trolist Konakovic, Mahmutovic i Stojanovic vedri i oblaci u KSBiH. Evo samo jedno pitanje: " Da li bi ti imao posla s nekim ko te je putem raznih medija dezavuirao, a protiv Razije Mujanovic pokrenuo krivicni postupak?" BTW, ne znam da li znas da je Raza članica kuće slavnih evropskog basketa?
nije Jusuf nista rekao, on nije taj kapacitet da tako nesto kaze. Sve sto je Jusuf uradio to je da je prenosio i citirao svog menadjera. Svima savez valja, pojedinci cak posudjuju novac istom tom savezu, samo Juki ne valja. I na kraju svu srecu zelim velikom fanu N Bajica Baje.