Vidno alkoholiziran
1

Jokić se iznenada pojavio na proslavi košarkaša, snimljen je bez majice u noćnom klubu

D. P.
Jokić ne mari za stavove javnosti u Srbiji (Foto: Screenshot)
Jokić ne mari za stavove javnosti u Srbiji (Foto: Screenshot)
Spektakularan doček košarkaša Srbije održan je sinoć, a kasno u noći pojavila se i najveća zvijezda srbijanske košarke Nikola Jokić, košarkaš koji nije bio sa svojim saigračima na Svjetskom prvenstvu.
Beograd je na fantastičan način dočekao srebrene košarkaške sa Svjetskog prvenstva, zlatne basketaše te Novaka Đokovića, koji je osvojio US Open te tako povećao rekord na 24 Grand Slam titule.

Bila je to divna noć za sve u ovom glavnom srbijanskom gradu koji su stigli na proslavu, a onda su se srbijanski sportisti zaputili u noćni klub "Nacionalna klasa" na Ušću. Tu im se pridružilo potpuno neočekivano ime.

Iako nije nastupao na Svjetskom prvenstvu jer "nije bio u stanju mentalno izdržati pritisak", najbolji igrač NBA lige Nikola Jokić pojavio se u pratnji svoje supruge.

Uslijedilo je slavlje do kasno u noć. Kamere su snimile Jokića kako bez majice i pod dejstvom alkohola pleše i slavi uspjeh svojih saigrača s kojima nije bio na Mundobasketu u Aziji.

Kada je sama proslava u pitanju, najuspješniji teniser svih vremena Novak Đoković jecao je u suzama i poručio kako nijedna nacija na svijetu nema duh kakav imaju sportisti iz Srbije.

I Đoković je bio prisutan u noćnom klubu u društvu Jokića. S druge strane, Jokić očigledno ne mari za reakcije javnosti u Srbiji koja mu zamjera što se nije odazvao pozivu selektora Svetislava Pešića te pomogao svojoj reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu.