Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka njima cast al rose je vrh samo da nije propustio 25 utakmica ove sezone
Svaka cast i jednom i drugom ali to su mala djeca za Bryanta. Njemu MVP nije ni vazan, covjek titule bere... A Jamesu izgleda najvaznija statistika haha.. Zato ce Kobe biti MVP, ali onaj vazniji, Finals MVP :)
ma durante ti si goaspodin za jamesa
pa statistika govori sama da ce James biti MVP regularnog dijela,29,9 indeks korisnosti,drugi Love 28,3,Durant tek treci 27,3 Impresivna statistika Jamesa 27,1poen,7,9 skokova,6.2 asistencije u prosjeku.. volim i ja Duranta,al ovaj je zasluzio.... http://www.nba.com/statistics/player/Efficiency.jsp?league=00&season=22011&conf=OVERALL&position=0&splitType=9&splitScope=GAME&qualified=Y&yearsExp=-1&splitDD=
Za mene najbolji Kevin Durant
svaka cast momak