Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ponajbolji košarkaš današnjice, ali i već sada svih vremena, LeBron James" vidi se da ove članke ili prepisujete s drugih portala ili ih piše neki štreber kojem je sport toliko dalek da je u školi bio oslobođen od fizičkog. Najbolji današnjice da, ali svih vremena MA DAJTE, saberte se malo
Uz to, James je do sinoćnje utakmice protiv Oklahome (u gostima) imao postotak šuta iz igre veći od 60 posto, čime je postao jedini u historiji s takvim učinkom. Protiv Oklahome (pobjeda 110-100) je nastavio niz od minimalno 30 poena po susretu, ali je prekinuo niz od 60 posto ubačaja (58.3). Ja ni pijan ovako nesto ne bi mogao napisati ...
James je obična kur*ina!
halo djecooo!!! Kobe Bryant je bolji od ovog beskicmenjaka! A Jordan je NAJBOLJI SVIH VREMENA!!!! Tu nema rasprave, i tačka.
Svaka cast Jordanu i Kobeyu i Durantu ali ovaj covjek je sve njih premasio,ovo ce da hejtaju smao oni koji ga ne vole ali realno nema toga sta ovaj ne moze i sta nije ucinio, i sto jedan gore napisa kako samo lijepo igra i to se stvarno covjek upita sta njemu prolazi kroz glavu dok vodi loptu..Inace se ne javljam na ova cuda ali moram kad sve sami znalci nesta komentiraju a sve iz hejta.....RESPECT LEBRON
James polahko mlad si ti jos,bit ces ti najbolji nesikiraj se
Strasan je ovaj igrac James,nema sta,ali je brate i prenapuhan i marketinski i svakako...
Koliko god pretjerivao ovaj "lol" vecina mu je stvari na mjestu i vidi se da lik zna sta je NBA. Drugo je biti fan nekog igraca, Kobe je bio dobar to stoji, sjajan strijelac, ali Lebron radi sve moguce stvari na terenu na svim mogucim pozicijama, tako da je za svakog neutralnog fana ta usporedba zavrsena prije 2-3 godine. Lebron se poredi realno sa Jordanom ne sa njegovom blijedom kopijom Kobijem.
hahahha dobro ti mene nasmija care, svaka cast, bas mi je to danas trebalo nakon ovakvog dana hahahhaha
Ti nemas pojima, gledasli ti uopste kosarku.izgleda ne samo bubas. Govoris da Lebron nezna pucat, de pogledaj kako puca sa trice pa probaj opet nesto napisat.
Kobe je najbolji igrac danasnjice i zadnjih 10 godina i ne ofirajte se.Lebrona vadi samo sto je silan i jak:A taj procent sto toliko forsirate je radi polaganja.Kad bi vise sutao sa distance smijesan bi mu bio procenat.Sve kosarkaske legende su rekle da je Kobe poslije Jordana najbolji i jedini koji ga moze dostici.Kobe igra najlljespsu kosarku,a Lebron je vise za ragbija.
Ta ce kobe ima vise izgubljeni lopti nego asistencija....eh da lebron opuca svaku noc po 40-50 komada vidili bi onda...nego malo pogledajte statiske ima skoro triple double po igri....plus Heat prvi u east, a gdije je su lakersi i kobe?nece ni playoff-a viditi :)
Djeco kad lebrick bude imo 50 poena po utakmici za cijelu sezonu nek se javi cika chamberlainu, a ovaj rekord od ovo nesto malo utakmica sa po 30 poena sa 60% ?? to neki rekord? haj vako, 14 utakmica za redom od 40+ poena? opet cika chamberlain? hmm haj nek stigne barem kobe-a i jordana sa po 9 utakmica 40+ da se unesto ubroji.. jordanov prosjek u cijelom zivotu je preko 30 poena a igrao za washington nekoliko sezona po 15 minuta ulazio nako.. prije toga prosjek mu bio preko 33 po utakmici.. ta ce lebrick?
http://memecrunch.com/meme/3UAF/lbj-4th-quarter/image.png
Oj djece sto komentarisu i pricaju gluposti.. poslusajte malo ljude koji znaju koju o kosarci prije nego sto krenete sa pricama c c covjek je trenutno najbolji, to stoji, ali bilo je takvih i prije i bice i poslije, lik je jak ali nema eleganciju, zovu ga lebrick, nije to dzaba, ne moze nikad biti kao kobe koji opet ne moze nikad biti kao jordan koji opet nikad nece biti wilt chamberlain naravno ovo se mora gledati u vremenu u kojem su oni igrali..
Iskreno, Kobe Bryant bi se kalemio sa voćkom, samo da bude prvi :P
Pratim NBA od 1995, nikad u zivotu nisam boljeg igraca gledo - KING JAMES.