Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To se desi kada ugljesa iz ghetta postane nesto i gdje zaradjuje ogromnu lovu onda ne moze da se nosi s tim, i dalje je okruzen klošarima iz ghetta. Uzmi ne primjer Aaron Hernandeza kako je zavrsio.
Da se razumijemo, nema ništa odvratnijeg od oružja. S druge strane, u Americi nude oružje bez dozvole otprilike u svakom njihovom DM-u i povećem granapu, tako da, as always, najjači su u licemjerstvu.
Pricas gluposti I lazi. United States of America je sirok pojma tj. savez od 50 drzava i svaka od njih ima svoj zakon za oruzje.
Hoce na silu da bude ghetto a isao u privatnu skolu. Imao Punu podrsku familije. Debil tezi.
Steta! Po meni, najveci fenomen u NBA. Sto je bio Ibra u fudbalu, Morant je u kosarci.
Najveci fenomen je Jokic, ovaj jeste dobar ali je jedan u nizu.
Kazu malo dobio. Mozda po utakmicama, 25, ali mnogo oo Dzepu. 50 mil gubi zbog ovoga.
Klasičan N***r
Pa nek se opet fura sa pistoljima
Odrastao u finom kvartu, u dobrostojećoj porodici, pohađao najbolje škole, nikad mu ništa nije falilo. I kad je postao NBA zvijezda, krenuo sa gangsta pozerajem i nosanjem pištolja.